Orhan Güler

Galatasaray.org'da takım kadrosuna bakarken gordum ılk once sasırdım bu adamı ne zaman transfer ettık ya acaba eskı daçka gunlerındekı gıbı mı yoksa hala yıldırımda masa tenısı mı oynuyor merak ettım bılgısı olan warsa yazsın lutfen.
 
Orhan Güler geçen sezon playy-offlara doğru Türk Telekom'la sözleşme imzalamıştı.Fakat hiç süre almadı sanırım.Eskisi gibi olduğunu sanmıyorum ama yinede bizde iş yapabilir.
 
Orhan Güler namı değer "Doktor"

Daçkayı bıraktığından beri boşta umarım kısa sürede toparlanıp takıma faydalı olur.
 
Sağlam 1 Galatasaray taraftarı olduğundan şüphem yok eskiden sıksık maçlara gelirdi. Başarılı olacağına inanıyorum.Tabi herşeyi zaman gösterecektrir.
 
O.Güler'in transferi gayet doğru namı değer doktor daçkada çok başarılıydı daha sonra ülkere transfer oldu sakatlıklar sonrası Polanya ve Sırbistanda oynadı geçen sezon ortası telekoma geldi.vazla şans bulamadı
umarım bizde başarılı olur. yaşı 29 bizdede başarılı olamazsa bir yıldız daha kayar.
 
Öncelikle merhaba...
Orhan Daçka'nın en iyi olduğu zamanlarda takımı adına çok faydalar sağlayan bir oyuncuydu gerçekten ama bir kaç yıldır yurt dışında. Ben gerek basketbol sitelerinden, gerek burdan, gerekse resmi siteden daha önce Orhan'ı duymamıştım. Ama geldi diyorsunuz, o zaman öyledir. Eğer eski formuna yaklaşırsa Umut ile beraber 1 numarayı idare edebilir ve denildiği gibi yabancı alınmayacak ise Orhan'ın eski formuna dönmesi çok önemli.
Konuyla alakasız ama Kemal gitti mi? Gittiyse nereye?
 
bildiğim kadarıyla Kemal kardeşi Keremle birlikte florya daki selim pars koleji basketbol okulunda spor okulunun başında duruyormuş.
 
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.2 senedir takip ettiğim foruma nihayet üye oldum.Orhan Güler bence bu sene yeniden doğacak ve eski günlerindeki kadar iyi olacak.Tabi bu sadece tahmin.Ama gerçekten önemli bir potansiyel olduğunu kabul etmek gerekir
 
Bunun bildiğimiz Orhan Güler olduğundan emin misiniz?
İsim benzerliği falan da olabilir...
Genç bir oyuncu çıkarsa karşımıza şaşırmayın :D
Çünkü böyle bir transfer olsa basketbol sitelerinde yazardı.
Ben bulamadım.
Eğer bildiğimiz O. Güler'i aldıysak fayda sağlar kanaatindeyim.
 
Orhan Güler yerine keşke yabancı bi pg alınsaydı. Bnce lüzumsuz bi transfer..
 

Üst