• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Murat Özyer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Galatasaray taraftarına bir tane iyi haber vermedi kendisi. Taraftarın sabrını mı deniyor anlamıyorum. :) Aslında Mithat abi yazmıştı şube içindeki gelişmelerden Özyer'in haberi yok diye katılıyorum bu görüşe.

Gittiğin gün bayram günümdür !!!

Ciddi ciddi ipekçide sette duranların bu adam hakkında gerekli tepkiyi koymaları için taraftarı yönlendirmesi gerekiyor artık.

Allah günah yazmasın ama şu adam Allah bir dese şüpheye düşerim tez gider umarım .

Şu şahısın gittiği gün parti düzenlemezsem en adi .... çocuğu olayım.

Git vasat basketbol dergilerine, sitelerine hucum seti ciz otesi senin capini asar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sen en büyük GS düşmanısın!

Ben bizim yönetimi anlamıyorum. Bülent Tulun, Murat Özyer gibi taraftarın hiç sevmediği adamlar nasıl iki önemli şubenin önemli görevinde olabilirler yahu! Lanet olsun yetti bunun yaptıkları.

Senin gibi basiretsiz,kaygısız,utanmaz bir adam hala bu şubede nasıl barınabiliyor,nasıl barındırabiliyor anlam veremiyorum,hiçmi ar utanma duygun yok senin ya,istenmiyorsun işte git artık git!!!

Bir insan çalıştığı takıma bu kadar zarar veremez yani yazıklar olsun.Allah ıslah etsin...

Şubenin başına geçtiğinden beri istikrarlı olarak saçma salak şeyler yaşıyoruz.

İSTİFA ET MURAT ÖZYER! GİT!

Hakkını yememek lazım, muazzam bir istikrara sahip. Whalen, Şaziye, Işıl... Tebrik ederim.

Şampiyon olduğumuz için özür mü dilesek kendisinden..

İstifa da bir hizmettir.

Yeter artık istifa. ultrAslan ilk maçta tepkisini koymak zorunda toplu tezahüratla gereken yapılsın.

ultrAslan ‏@ultrAslan 23 dk.
IŞIL ALBEN ...

Yoksa bunun samimiyetine inanmayacağım. Düş yakamızdan. Sinirden yazamıyorum artık.

Kaç para lan bi tazminat :( :(

İstifa ettiği gün tüm Galatasaraylıların bayramı olacak .

e2udumuh.jpg

Biz burda Galatasaray'ın başarısı için 7'den 70'e konuşalım , tartışalım ama Özyer beyefendi twitter'da sinema filmi yorumlasın...
Ne diyelim.

Gittiği gün bayramimizdır . Kendisi Turgay demirelden daha fazla zarar verebilmeyi basarmiştir .

Geri