Işıl Alben

EuroLeague’de Işıl Alben, takımı Dinamo Kursk’un deplasmanda Good Angels Kosice’yi 92-70 mağlup ettiği maçta yeni takımı ile en iyi maçını çıkardı.

Slovak temsilcisine karşı 19 dakika sahada kalan milli oyuncumuz, hiç şut kaçırmadan maçın yıldızı oldu. Işıl Alben, 4/4 iki sayı, 1/1 üç sayı, 2/2 serbest atış isabetiyle 13 sayı attı, bunun yanına da 3 ribaund, 2 asist ve 1 top çalma rakamları eklerken, hiç top kaybetmedi.
 
Ahmet Dedehayır : Işıl'ı Geri Getirebilirim

Galatasaray Kulübü eski basketbol sorumlusu Ahmet Dedehayır, sezon başında sarı-kırmızılı kulüpten ayrılan ve Rusya'nın Dinamo Kursk takımına giden Işıl Alben'i devre arasında geri getirebileceğini söyledi.

Işıl'ın iyi bir Galatasaraylı olduğunu belirten Dedehayır, "Işıl Alben'in Rusya'da oynuyor olması Galatasaray adına bir skandaldır. Ne yapıp edip ocakta getirsinler. Ben şunu biliyorum ki, Işıl Alben bugün, Galatasaray basketboluna gelmiş en Galatasaraylı isimdir.

"IŞIL'I GERİ GETİRİRİM"
Alben'i geri getireceğini iddia eden Dedahayır, "Fenerbahçe'den teklif alıp, gitmedi. Işıl para için gitmedi, ilgisizlik yüzünden gitti. Kulübünün izin vermesi durumunda, ben Işıl Alben'i geri getiririm. Kendisi de gelir. Çok büyük paralardan bahsetmiyoruz da bugün" diye konuştu.
 
Yapabiliyorsa öok büyük hizmet etmiş olur Galatasarayımıza, en azından Şampiyonluk garanti olur. Haydi Dedehayır göster kendini,bizde her türlü desteği sağlayalım.
 
Aman Işıl uzak dur bu kaostan bu gün gel kaptan diyenler iki kötü maçtan sonra yine küfüre başlarlar. Yerinde olsam hiç gelmem lakin en fazla 1-2 sezon dayanırsın sen.
 
Şu an Ekrem hocaya dünya üstünde hangi oyuncuyu almamızı istersin diye sorsalar düşünmeden söyleyeceği ilk isim.
 
Martinez ile Ayşegülü beraber oynatma hakkımız olsa ve ikisi tek oyuncu sayılıp 6 kişi ile çıksak sahaya yinede toplasan bir Işılın yarattığı etkiyi yapamazlar.Yazık.
 
Sakın geri dönmek gibi bir hata falan yapayım deme paranı kazan , kafanı dinle , işini en iyi şekilde yap. Harika bir takıma gittin belki bir daha Avrupa şampiyonu olacaksın bugün ki maç dan sonrada bazıları yeni görmeye başlayacak şuan en iyi 2 takımdan birisin bence final garanti

2 tane ABD'li oyuncu alma hakkımızı kullanacak,oyuncularımızın maaşları ve primlerini zamanında alacak kadar maddi güce ulaşalım ondan sonra gel takımının başına geç yoksa gene günah keçisi sen olursun kötü sözlere sen maruz kalacaksın hiç gerek yok...
 
Isil Alben olayini cok takmiyorum. Garibim kafasini dinlesin biraz gurbet ellerde. Cok yipranmisti. Zaman zaman cogumuzun cok elestirisini almisti burada. Onder Abi bazen tek basina savunuyordu aslan parcasini. Simdi daha iyi anliyorum Onder Abi'yi. Yine de Allah Isil'in emeklerini bosuna cikarmadi ve son sezonunda 3 kupa kazandirdi. Bunun bir tanesi ruyamda bile gorsem inanmayacagim Avrupa'nin en buyuk kupasi.
 
Işıl'ın yerinde olsam geri dönmem. Galatasaray'da dibe de vurdu zirveye de çıktı. Kupalara da ambargo koydu , görevini tamamladı ve gitti. Gittiği takım da gayet iyi bir takım. Şimdi orada kafası rahatken , mağlubiyet tek kişiye mal edilmiyorken Işıl'ın geri gelmesi için bir sebep göremiyorum. Ha çok büyük bir Galatasaray'lı ama en azından 1 sene kalsın yurt dışında.
 
Ben açıkcası oy bile atmadım. Birsel'e çok büyük kötülük yapıyor ona oy verenler. Geçen seneden sonra o kürsüye çıkıp böyle bir ödülü kabul edeceğini sanmıyorum zaten.
 
Bu tarz bir oylama yapılacaksa yarısı halk oylaması ise yarısı da jüri oylaması olmalı.. 2 senedir Işıl ile Birsel'in takımlarına verdikleri katkıları bilen biliyor.. Ben Birsel'in yerinde olsaydım ve bu oylama sonucu ödülü ben kazansaydım, o kürsüye çıkar ve "Bu ödülü Işıl benden çok daha fazla hak ediyor, bu ödülü onun adına alıyorum" deyip Işıl'a verirdim.. Tabi böyle bir şeyi de beklemiyorum, Işıl ve geçen sezon ki takımımız spor cemiyetleri tarafından ödüllendiriliyor zaten..
 
Murat Özyer beyfendi dün maçtan sonra mikrofona yine geldi (ne yüzle konuşuyorsa) Yönetim, Ahmet Dedehayır'ın Işıl teklifine onay vermiş fakat tek onay vermeyen Dinamo Kurskmuş. Işıl'ın gitmesine kesinlikle izin vermiyorlarmış. Eğer Ekrem hocanın kıta dışı istediği oyuncu olursa Ahmet Dedehayır bu transferi gerçekleştirecekmiş. Ayrıca diğer Galatasaray iş adamlarınada seslendi destek olmaları için. Ama zoraki bir konuşma gibi geldi bana.
 
Murat Özyer'in maçtan sonra ikna olmayan yer Dinamo Kursk demesi büyük bir YALAN. Yemiyor tabi Işıl´ın menajerine verdiği cevabı söylemeye sahtekarın!
 

Üst