• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Bi
Türk futbolu son yılların en rezil dönemlerinden birini yaşıyor. Takımlar kendi evlerinde taraftarının önünde dahi gol atamıyor. Golü geçtim pozisyona girmekte zorlanıyor. Gerçekten acınacak haldeler... Rakiplerine bakıyorsun ilk defa adını duyduğun takımlar.
Rekor transfer paralarına saçma sapan oyuncular alınıyor. Ciddi anlamda bir başarısızlık var ortada ve işin ilginci başarısız olan da gitmiyor, gönderilemiyor.

Kendimizi de bu olanlardan ayrı tutamıyorum pek. Yarın öbür gün bizim neler yapacağımızı da izleyip göreceğiz. Transfer olarak çok doğru hamleler yapılıyor ancak oyun anlamında bunun karşılığını göremezsek boş... Belki bizi Avrupa'da bu kadar engelleyen şey de ligimizin inanılmaz derecede vasat takımlardan oluşması olabilir.
Bizim diğer takımlara nazaran avantajımız genlerimizde olan ve en önemlisi kuruluş amacımız şiarımız olan bizden olmayan Türk olmayan takımları yenmektir

Türk Futbolunun başındaki adam absürt kıyafetlerle kura çekimine gitmiş, bittikten sonra da çıkmış ''Liverpool eski Liverpool değil.'' diyor. Ülkenin bütün kurumlarından rezillik akıyor. Avrupa'daki bu neticelere şaşırmamak lazım.

Bu sene lig daha çetin geçecek.
Yerli teknik direktörler ile her takımın şampiyonluk ihtimali olacak.
Özellikle Avrupada yorumlayacak olan Bjk, Sergen Yalçın ile şampiyonlukta işimizi zorlaştırabilir.
İsmail Kartal da FB'ye gelirse o da son haftalara kadar takımı taşıyacaktır. Bu sene Trabzon 3te 3 ile geliyor.

Bizde çok zorlu Avrupa fisktüründe zorlanabiliriz. Bu yüzden rotasyonu iyi bir takım kurmamız gerekiyor. Mesela Barış gidecekse yerli takviyesi yapmamız gerekiyor.

Türk Futbolunun başındaki adam absürt kıyafetlerle kura çekimine gitmiş, bittikten sonra da çıkmış ''Liverpool eski Liverpool değil.'' diyor. Ülkenin bütün kurumlarından rezillik akıyor. Avrupa'daki bu neticelere şaşırmamak lazım.
Eller gider Mersin'e biz gideriz tersine tamda şu an Türk futbolununiçinde bulunduğu durum

Özellikle Avrupada yorumlayacak olan Bjk, Sergen Yalçın ile şampiyonlukta işimizi zorlaştırabilir.
İsmail Kartal da FB'ye gelirse o da son haftalara kadar takımı taşıyacaktır. Bu sene Trabzon 3te 3 ile geliyor.

Bizde çok zorlu Avrupa fisktüründe zorlanabiliriz. Bu yüzden rotasyonu iyi bir takım kurmamız gerekiyor. Mesela Barış gidecekse yerli takviyesi yapmamız gerekiyor.
Renkdaş aslına bakarsan İsmail Kartal rekor puan topladığı sezonda dahil yarışın içinde onları tutanları unutmayalım. Ligin bitimine üç hafta kala Konya'da son dakikalarda yedikleri golün kıyak sonucu ofsayt diye iptal edilmesi sonucu o hafta şampiyonluğu ilan etmemiz engellenmişti. Akabinde evimizde oynadığımız maçta bırak galibiyeti beraberlik bile bize şampiyonluk için yeterken çağlar söyüncü'nün golüyle mağlup olup onları yarışa iyice ortak etmiştik. Yoksa İsmail'in bir hikmeti felan yoktu. Sergen de Avrupa'da olmamaları babında fiziksel olarak fazla yorulmayacak ancak lig ve ziraatte mücadele edecek takım şampiyon olacak diye bir garantisi yok. Biz Galatasaray gibi oynarsak eğer hakemlerin de gazabına uğramaz isek şampiyonluk bu sene de bizim olur diyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Renkdaş aslına bakarsan İsmail Kartal rekor puan topladığı sezonda dahil yarışın içinde onları tutanları unutmayalım.ligin bitimine üç hafta kala Konya'da son dakikalarda yedikleri golün kıyak sonucu ofsayt diye iptal edilmesi sonucu o hafta şampiyonluğu ilan etmemiz engellenmişti.akabinde evimizde oynadığımız maçta bırak galibiyeti beraberlik bile bize şampiyonluk için yeterken çağlar söyüncünün golüyle mağlup olup onları yarışa iyice ortak etmiştik.yoksa İsmail'in bir hikmeti felan yoktu.sergende Avrupa'da olmamaları babında fiziksel olarak fazla yorulmayacak ancak lig ve ziraatte mücadele edecek takım şampiyon olacak diye bir garantisi yok.biz Galatasaray gibi oynarsak eğer hakemlerinde gazabına uğramaz isek şampiyonluk bu senede bizim olur diyorum...
Kesinlikle katılıyorum. Dikkat çektiğim nokta özellikle transferlerin zamanında yapılması. Çünkü Avrupa yoracak. Rotasyonu sağlam yapmamız lazım. 13 14 oyuncu ile bu sene işimiz çok zor olacak. Bu sayıyı 18 19a çıkarmamız gerekiyor.

Lig için yerli takviyesinde haklısın ama avrupaya bildirebileceğin kadroda en az 18-20 oynayabilir oyuncu olması için bu ülkede ve hatta bizde yetişmiş oyuncu almamız şart. İlkay da Hakan da bu kategoride değil. Zeki Çelik alınabilir Ozan Kabak alınabilir mesela. Uğurcan'ı da bu yüzden istiyorum .Bunlar sadece örnek ligden de çıkış yapabilecek oyuncular var onlara da bakılmalı.

Bir tarafta Şampiyonlar liginden elendiği halde,sırf yeniden başkan seçilebilmek için,bol keseden para saçarak Kerem-Ederson-Asensio transferleri yapan Fenerbahçe.

Diğer tarafta transferleri son güne bırakarak,yönetim istifa seslerinden tırsarak ne yaptığını bilmeden kime para saçsak diye dolanan yönetim.

Bu kafalarda olduğumuz sürece Türk takımları Avrupa'da istikrar sağlayamaz.Önce başkanların,yönetimlerin kişisel menfaatlerden kurtulması lazım.

Fenerbahçe gerçekten çok güçlü kadro kurdu,Yusuf'u 22 Milyon € 'ya satmışlar,oyuncu satma olayını iyi beceriyorlar.Kerem mesela skora katkı yapan bir kanat oyuncusu,Dorgeles'de iyi katkı verecek gibi,eğer hücum futbolu oynatan iyi bir teknik adam alırlarsa bizi zorlayabilirler.

Loser Ali Koç bile transfer ve geniş kadro kurma konusunda bunlardan becerikli.

Loser Ali Koç bile transfer ve geniş kadro kurma konusunda bunlardan becerikli.
Satma konusunda da becerikli.
Amatör branşlarda bile çok daha iyi.
Tek şanssızlığı şampiyon olamaması.
Bir daha böyle başkan bulamazlar.

Araplar oyuncu yetiştirmekle uğraşmaz. Para bol olduğu için ismini parlatmış bir adamı alırlar rahatça. Armut piş ağzıma düş misali.
Benim anlamadığım şu : Yusuf Akçiçek burada bile doğru düzgün forma giyemezken, nasıl oldu da Kerem gelir gelmez, ne tesadüftür ki onunla da aynı bonservis rakamlarına Arap kulübüne gitti ?

Biz haklı olarak Uğurcan'a verilen bonservisi eleştiriyoruz ama Fenerbahçe Ederson'a yıllık 11 Milyon € ödeyecekmiş,bu para kaleci için çok fazla,Real Madrid bile vermiyordur kaleciye bu ücretleri herhalde.Şampiyonlar liginde olsalar gelirleri fazla derim ama başarısı olmayan ve Avrupa gelirleri az olan bir kulüp bu ücretleri nasıl ödeyebiliyor şaşırıyorum.

Eğer iki kaleciyi kıyas ediyorsanız çok farklı iki konu. Ederson'a senelik 50M verseler bile Uğurcan'a ödenen bonservisin saçmalar ötesi olduğu gerçeği kapanmıyor. Baktığınızda Donnarumma'yı 30-40 civarına almış sanırım City.
Ödenen paralara gelirsek; eğer Ali Koç bunları cebinden veriyorsa zaten çerez parası ona. Başkanlık koltuğunda kalabilmek için küçük diyetler. Ancak yarın öbür gün koltuğunu kaybederse -ki böyle bir ihtimal var - işte o zaman geriye dönük yaptıklarını söküp alarak kulübü kendine borçlu çıkarma ihtimalini de az görmüyorum ben.

Bu arada zerre haz etmem ama kendi çer çöplerini de iyi paralara pazarlıyorlar.

Yani Milli Takım maç yapıyor ; Yunus'un asistinde Kerem gol atınca spiker ''Çok şey yazıldı çizildi ama bu Milli Takım işte burada başka duygular olmaz.'' Diye coşkulu anlatım yapıp triplere giriyor. Maç bitiminde Yunus'a mikrofon uzatıp ''Kerem'e asist yaptın ne düşünüyorsun?'' Diye soru soruyor. Geçen de Feyenoord maçında Van Persie'ye Türk hakemlerini sormuşlardı. İğreniyorum cahil insanların cahilliklerini pervasızca sergilemesinden, rezil insanlar.

Transfermarkt'a göre Fb'nin kadro değeri 304 Milyon € Galatasaray'ın 298 Milyon €

Bizim 75 Milyon € luk Osimhen transferimize rağmen bizden kadro değeri olarak fazlalar.Bu kadar pahalı kadrolar kurup Türkiye kupasını bile kazanamamak dramatik gerçekten.

Transfermarkt'a göre Fb'nin kadro değeri 304 Milyon € Galatasaray'ın 298 Milyon €

Bizim 75 Milyon € luk Osimhen transferimize rağmen bizden kadro değeri olarak fazlalar.Bu kadar pahalı kadrolar kurup Türkiye kupasını bile kazanamamak dramatik gerçekten.
Loserlikte, lider olmak için bu kadar transfer yapmak akıl mantığa sığmıyor...

Tedesco hamlesi bizim adımıza muazzam oldu.
Umarım rakibimiz olur 😄

Şu anda tek rakibimiz sadece ligi düşünecek olan Sergen Yalçın'lı Beşiktaş olur gibime geliyor.

En büyük dezavantajımız kadromuzun nicelik olarak eksik olması. Özellikle 3 hakkımız varken yabancı hakkını kullanmamak çok büyük bir gaflet. Sene içinde umarım ceremesini çekmeyiz.

O sayfanın nasıl manupile edildiğini herkes biliyor.Çok takılmamak lazım.

Geri