• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

O zaman şöyle yapacaksın oynadığın oyununun babası olan smaçörü alacaksın kim o? Gabi :) sonraki sezonlarda da istersen gabi çaprazına çok uygun isim bulursun. Yani ligde gabi ilkin yaparsan clde gabi sylla oynarsın
Gabi 2 yıl imzaladı İmoco ile yanlış hatırlamıyorsam.O yüzden piyasa da en mantıklısı Wu gibi geliyor alınabilirlik olarak.

Maç sonucu : 3-0 🦁
Galatasaray Daikin - Bahçelievler Belediyespor
👏👏👏👏

Gabinin sözleşmesi 2026da bitiyor. 2 yıllık uzattığına dair kaynak hatırlamıyorum. Gerekli para verilirse gelir ama tabi ki gs için yeryüzündendeki en zor transfer.

Alexia maç sonunda üçlüye çağrıldı ve videodaki yüz ifadelerine bakın. O kadar bariz ki bazı şeyler anlamak ve görmek isteyenler olursa videoyu izlesin derim

Gabinin sözleşmesi 2026da bitiyor. 2 yıllık uzattığına dair kaynak hatırlamıyorum. Gerekli para verilirse gelir ama tabi ki gs için yeryüzündendeki en zor transfer.
Yok matematiği yanlış yaptım geçen sene 2 sene imzaladı bu sene bitiyor.Gabi ve Sylla bizim oynamak istediğimiz oyunun babaları bu ikili kurulabilse zaten dehşet olurda Gabi İmoco ile devam eder bence.

Alexia maç sonunda üçlüye çağrıldı ve videodaki yüz ifadelerine bakın. O kadar bariz ki bazı şeyler anlamak ve görmek isteyenler olursa videoyu izlesin derim
Oynayamama hayal kırıklığı ve üstüne taraftarın sevigisi birikince bir duygusal boşluk olmuş bence.Ama bu şekil devam ederse Vakıf'ı nasıl bıraktıysa bizi de bırakır Barbolini gereksiz bir ısrarda bulunuyor dönmesi lazım acilen bu karardan.Yoksa seneye kapısına üşüşürler.Taraftar ona özel pankartlar hazırlıyarak oyuncuyu biraz daha kazanmaya yardımcı olmuş ama.Bu sene cidden iyi bir taraftar kitlemiz var dediğim gibi hava bozulmaz bu şekil artış devam ederse taraftar ilgisinde yatırım kaçınılmaz.

Fener-Eczacı maçını izleyince hiç umudum kalmadı.Ana sakatlanması cidden güçlendirdi Fener'i.Defansları çok boş defans direnci koysak bir şekil Ana Arina Gizem defansını kırmak çok kolay düşüyor bir şekil top.Ama Hande cidden o defans açığını tek başına kapıyor set almamız dahi zor gibi.İlkin'in içinden bir anda dünyanın en iyi smaçörünü dönüşmesi geçen sezon ki 3 maçlık seride yaptığını yapması yani tek umudum.

Lig:
Naz Antropova
İlkin Gabi
Danesi-Yasemin\Kübra
Eylül
Cl
Poulter Antropova
Sylla Gabi
Danesi-Igiede
Eylül
Gs için olabilecek en iyi takım bu gelecek sezon için bence.
Antropova-Alexia
Poulter-Naz
Gabi-Sylla-İlkin-Derya
Danesi-Yasemin-Kübra-Ayçin-Igiede
Eylül-Aylin

Lig:
Naz Antropova
İlkin Gabi
Danesi-Yasemin\Kübra
Eylül
Cl
Poulter Antropova
Sylla Gabi
Danesi-Igiede
Eylül
Antropova-Alexia
Poulter-Naz
Gabi-Sylla-İlkin-Derya
Eylül-Aylin
İyi takım mı iyi takım ama kurulmaz bu kadro bir tık hayali oluyor en olası 2-3 oyunculuk yatırım artırıp yine 2-3 milyon euro arası bütçe artırımı ile rahat kurulacak bir kadro yazayım en iyisi olduğu için değil hem daha olası hem de iş yapacağını düşündüğüm bir kadro.
Bongaerts Naz
Antropova Alexia
İlkin Sylla WU Lukasik
Yuan Yasemin Ayçin Karmen Dannesi
Eylül-as oynama tecrübesi olan libero
Yabancı orta için Dannesi çok iyi olur ama maliyetini duyunca yönetim cayar mı bilemiyorum.Carol seneye gelebilirim dedi demiştri Cibara şuan LOVB de ne durumda bilmiyorum ama geçen sezon Carol'u ise gelsin.Igiede Novara da iyi oynadı baya hem maliyet hem performans olarak mantıklı olabilir ama Yuan Igide ikilisi biraz tecrübesiz kalabilir gibi.
Yerli libero olarak Melis Yılmaz Aylin Gizem Çerağ Dilek gibi isimler zorlanmalı ama bu oyuncular bence olmaz bunlar olmasa Buse Kayacan Merve İzbilir Simay Kurt gibi gibi as oynama tecrübesi bulunan bir libero iyi olur Eylül'ün arkasına ama İremnur İlbank maçında oyuna girdiğinde bence çok iyi oynadı sezon boyu o performansı gösterirse şans verilebilir.Maliyet olarak da 6 milyon euro civarı bir paraya çok rahat kururuz bu kadroyu şuan 3 milyon civarı yanlış hatırlamıyorsam kadro maliyeti.

En doğru yorum bu olur kısa ve net.Cevap verdikçe saçmalama seviyesi artıyor Çağrı beyinde önderdiği gibi görmezden gelmek bu dozda cevap vermek en iyisi galiba.
Keşke sözünüzde durabilseniz. Daha önce bu foruma yazmama sözünüzde duramadığınız gibi bunda da duramayacağınızı düşünüyorum. Mete bey sözünde durdu. Sizden de aynısını bekliyoruz Halil bey

Hasan bey bana bi tane kadro yapar mısınız yabancı sayısını vs göz önüne alarak

Hangi kadroyu yapsam yabancı sınırı diye şikayet edeceksiniz Gizem hanım. Herhalde bu yabancı sınırı tek bizim takıma işliyor. Guidetti'nin takımına işlemiyor. Bakın özellikle Eczacıbaşı ve Fenerbahçe'yi saymıyorum. Onlarda devşirme oyuncu var diye. Hoş Jack çok da önemli bir oyuncu sayılmaz ama.

Gabi olmasa da o oyuna yakın Sylla var zaten. Yanına İlkin tercihi kadar saçma bir şey olamaz. Duruma göre 2 yerli orta ve yerli pasör yapacaksın. Telafi edilebilecek en kolay pozisyonlar onlar zaten. Hangi Türk köşeden verim alınabilmiş şimdiye kadar? Son 10 yılda?

Mesela bu takımın as pasör çaprazı Alexia diyenler hangi maçına dayanarak diyorlar? 5 ay önceki Çin maçına göre mi? Yoksa geçen sene iyi performansını cımbızla çektiğimiz maçlara göre mi? Alexia'nın şu tarz takımlara karşı bile takımı çekip çevirdiği maç var mı? İlk 2 set iyi başlasa da mutlaka 3. sette düşüyor. Ortalama %40 civarı hücum yüzdesiyle çıkıyordu bugün oynadığımız rakip gibi takımlara karşı. Grobelna bugün daha iyisini yapmış. Üstelik 14 sayı alıp +12 lik bir katkı vermiş. Hata sayısı çok az. Alexia bugün ondan iyisini yapamayacakken bir günah keçisi seçilmiş vurun abalıya. Grobelna hedefi en üst sıralar olan takımlar için yeterli bir pasör çaprazı değil evet katılıyorum seneye gitmeli ama Alexia da ondan iyi değil. Hatta daha geride. Şu plase aşkından vazgeçmediği sürece de fazlası olmayacak. Gelişmeyecek.

Mesela Grobelna'nın günah keçisi seçildiği gibi bugün blok yapmakta dahi zorlanan, ortada gözükmeyen, köşelere yetişemeyip rakibin smaç açısını kapatamayan Eline Timmerman için neden tek eleştiri yok? Üstelik bu oyuncu yerlilerimizden iyi olmasa da Yasemin'den geride olsa da mutlaka ilk 6'da başlıyor.

3 sette 2 blok yapmış görece zayıf bir rakibe 0.67 set başına blok rakamı ediyor ki yeterli değil bu tarz takımlara karşı hadi onu da geçtim 3/8 hücum oranı var. %38 e denk geliyor. Blok konusunda iyi değil en azından hücum ediyor diyorduk o da kalmamış. Timmerman'ın yüksek hücum yüzdesiyle çıkması için onu Bongaerts mi paslamalı? Yok daha neler. Özel kadro da kurduralım isterse. Kendisini en çok istediği pasör paslasın. Ne dersiniz? Bu sayfada bazı oyunculara ederinden fazlası yükleniyor bazıları da gereksiz karalanıyor. Aslında genelde de öyle.

Underrated oyuncular : Yasemin, Grobelna, Frantti
Overrated oyuncular : Alexia, Timmerman, Bongaerts, Ayçin

Bu bariz görülüyor. Timmerman'ı da hak ettiğinden az eleştiri aldı diye overrated listesine koydum. Yoksa onu öven yok çok şükür. Mesela Hollanda'da Van Aaalen'in yedeği olan Bongaerts sanki Naz'dan iyi pasörmüş muamelesi de garip. Neyse daha çok konuşulacak konu var da. Bugünlük bu kadar yeter.

İyi takım mı iyi takım ama kurulmaz bu kadro bir tık hayali oluyor en olası 2-3 oyunculuk yatırım artırıp yine 2-3 milyon euro arası bütçe artırımı ile rahat kurulacak bir kadro yazayım en iyisi olduğu için değil hem daha olası hem de iş yapacağını düşündüğüm bir kadro.
Bongaerts Naz
Antropova Alexia
İlkin Sylla WU Lukasik
Yuan Yasemin Ayçin Karmen Dannesi
Eylül-as oynama tecrübesi olan libero
Yabancı orta için Dannesi çok iyi olur ama maliyetini duyunca yönetim cayar mı bilemiyorum.Carol seneye gelebilirim dedi demiştri Cibara şuan LOVB de ne durumda bilmiyorum ama geçen sezon Carol'u ise gelsin.Igiede Novara da iyi oynadı baya hem maliyet hem performans olarak mantıklı olabilir ama Yuan Igide ikilisi biraz tecrübesiz kalabilir gibi.
Yerli libero olarak Melis Yılmaz Aylin Gizem Çerağ Dilek gibi isimler zorlanmalı ama bu oyuncular bence olmaz bunlar olmasa Buse Kayacan Merve İzbilir Simay Kurt gibi gibi as oynama tecrübesi bulunan bir libero iyi olur Eylül'ün arkasına ama İremnur İlbank maçında oyuna girdiğinde bence çok iyi oynadı sezon boyu o performansı gösterirse şans verilebilir.Maliyet olarak da 6 milyon euro civarı bir paraya çok rahat kururuz bu kadroyu şuan 3 milyon civarı yanlış hatırlamıyorsam kadro maliyeti.
Gabi dışında zor bi kadro değil bunları yapamıyorsan da şampiyonluk beklentileri vs yaratmayacaksın kulüp olarak. Ben 3. olmak istiyorum bana 3. olmak yeter dersin kadronu kurarsın. Zaten benim burada aylardır anlattığım şey de bu

Lig:
Naz Antropova
İlkin Gabi
Danesi-Yasemin\Kübra
Eylül
Cl
Poulter Antropova
Sylla Gabi
Danesi-Igiede
Eylül
Antropova-Alexia
Poulter-Naz
Gabi-Sylla-İlkin-Derya
Eylül-Aylin

Poulter kısmına katılmıyorum. Pasör olacaksa servisi de olan Hancock zorlanmalı. Kübra yerine daha atik bir orta oyuncu bulmalıyız. Tabi boyu 1.90m üzerinde olmalı malum Yasemin kısa. Ayçin de 4. veya 5. orta olarak kalacaksa o da kısa. Karmen iyi olabilir ancak potansiyeli konusunda şüphelerim var. Deniz'i almalıydık zamanında. Igiede iyi hamle olsa da servislerinin daha iyi olduğunu düşündüğüm ortalar da var. Weitzel öyle mesela. Yine de Igiede de fena tercih olmaz. Poulter ve Kübra hariç iyi bir kadro bence. Ancak Wang ve Danesi beraber kalırlarsa ona da hayır demem. Çünkü 3+3 olacak yabancı sınırı. Belki 4+2. Bilemiyoruz.

Hangi kadroyu yapsam yabancı sınırı diye şikayet edeceksiniz Gizem hanım. Herhalde bu yabancı sınırı tek bizim takıma işliyor. Guidetti'nin takımına işlemiyor. Bakın özellikle Eczacıbaşı ve Fenerbahçe'yi saymıyorum. Onlarda devşirme oyuncu var diye. Hoş Jack çok da önemli bir oyuncu sayılmaz ama.

Gabi olmasa da o oyuna yakın Sylla var zaten. Yanına İlkin tercihi kadar saçma bir şey olamaz. Duruma göre 2 yerli orta ve yerli pasör yapacaksın. Telafi edilebilecek en kolay pozisyonlar onlar zaten. Hangi Türk köşeden verim alınabilmiş şimdiye kadar? Son 10 yılda?
Yapar mısın kardeşim ya! Vallahi merak ediyorum sen Alexia yedek bile olmasın diyen biri olarak nasıl bir kadro yaparsın görmek istiyorum

Yapar mısın kardeşim ya! Vallahi merak ediyorum sen Alexia yedek bile olmasın diyen biri olarak nasıl bir kadro yaparsın görmek istiyorum

Yaptığınız kadro üzerinden yorumladık. Az çok fikirlerimi tahmin edebiliyorsunuzdur. Antropova'nın geldiği durumda yedeğini de yine o tarz yüksek bir oyuncu seçerdim. Bu seneki Aras çaprazları gibi. Mentalitem o yönde

Yaptığınız kadro üzerinden yorumladık. Az çok fikirlerimi tahmin edebiliyorsunuzdur. Antropova'nın geldiği durumda yedeğini de yine o tarz yüksek bir oyuncu seçerdim. Bu seneki Aras çaprazları gibi. Mentalitem o yönde
Ben kendim yaptım kadroyu o başka. Ben sen kadro kur diyorum bi kafadan ama yamayacağını anladın herhalde

Ben kendim yaptım kadroyu o başka. Ben sen kadro kur diyorum bi kafadan ama yamayacağını anladın herhalde

Kadro kurma konusunda neden yapamayım? Ama şimdi buraya isimler yazacağım diyeceksin ki onun sözleşmesi var alamayız o olmaz, şunu şu takım bırakmaz falan. Şimdiye kadar konuştuklarımızı baltalayan şeyler yazılacak. Az çok başıma neler geleceğini bildiğimden yazayım. Malum itiraz çok oluyor hedef yüksek olunca

Pasör olarak Britt'in zaten seneye de sözleşmesi var. Kalabilir lakin ben olsam savunmayı daha iyi yapan yabancı pasör alırım. Cambi olur, servis için Hancock düşünülebilir işte bu tamamen duruma göre. Opsiyonel. Çapraza Antropova'yı istiyorum. Haak'tan bile çok istiyorum çünkü 2 seneye daha da iyi olacak. Naz bırakacaksa da yerli pasör almalıyız.

Antropova - Kipp/Mims/Artyshuk
Bongaerts/Cambi/Hancock - Dilay/Elif (Elif'i çok beğenmesem de bir pasör uzun olmalı opsiyonel)
Wang - Yasemin - Kurtagic - Karmen/Bahar - 5.yerli orta (fazladan olsun)
Sylla - İlkin - Derya - Franklin/Lanier/Alsmeier
Eylül - Ayça/Berin

Kadrom böyle olurdu. Smaçör olsun, pasör olsun, 2. yabancı veya yerli orta olsun, yedek çapraz olsun onların hepsi opsiyonel. Yani duruma göre farklılık gösterebilir.

Son düzenleme:
Barbolini böyle giderse sezonu tamamlayamaz.Oynamamız gereken sistemin uzağında oynuyoruz.Defans manşet oyuncu kalitesinden dolayı geliyor ama.Oyunu her yere eşit dağıtmamız lazım geçen sene her yerden eşit hücum ediyorduk şuan köşelere yığılmış bir oyun var.Hızlı değil yavaş oynuyoruz bizi buralara getiren hızlı oyun Türkiye'nin İtalya liginden geri kalması oyun hızının daha yavaş olması şuan önemli bir gücümüzü kullanmıyoruz.Bu oyunla devam edersek geçen sene ki gibi Vakıf Fener süprizleri zaten zor.Eczacı bile gününde olursa bizi yenebilir.Acilen kendi ayarlarımıza dönmemiz lazım bu oyun bizim oyunumuz değil.

Son düzenleme:
Ve bizim formamız neden bu kadar boş Futbolda sponsorluktan rekor gelirler gelirken Voleybola hiç mi para yatırmak isteyen yok.İtalyan kulüplerinin sponsordan formaları gözükmüyor.Fenerbahçe bu sene o kıvama geldi formanın her yerinde ayrı bir sponsor.Vakıf Eczacı kendi reklamlarını yapıyorlar formalarında.Bizim tek net sponsorumuz Daikin onlarda hep yanımızda zaten isim logo sponsoru onun dışı Kayapa geçen sene dıştan yardım ediyordu halla ediyor mu bilmem bir tek koca formada şorta Tacirler sponsorluğu var o kadar bomboş forma.Biraz dolması lazım.Sponsorluklar çok para getirmez voleybolda ama en azından bütün forma dolsa Antropova parası çıkar.

Geri