1 kadın 1 erkek

TürkMax?ın yeni yayın döneminde başlayan, kadınlarla erkekler arasındaki ilişkileri komik bir üslupla anlatan ?1 Kadın 1 Erkek? kısa sürede izleyicilerde tiryakilik yarattı. Demet Evgar ile Emre Karayel?in başrollerini paylaştıkları program; ev içinde, arabada, alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumlar özgün ve çok cesur bir tarzla anlatılıyor.
videoları facebookta dolanmakta,denk geldim izledim,
sonra başka bi kaç bölümünü daha izledim, keyifli geldi..
konu kadın erkek ilişkileri olunca malzeme bol oluyor aslında, yada şöyle söylemeliyim aynı konular etrafında dönebilen çok fazla diyalog olabiliyor..
bu da keyifle izlememizi sağlıyor tabi..

n40213366007_2011040_7203887.jpg

Ben başlığı açmayı düşünüyordum, Esra Abla açmış.

Gerçekten çok eğlenceli bir dizi; bunda elbette senaryo ve işlenen konunun gerçekçiliği önemli; ancak hem Demet Evgar hem Emre Karayel çok başarılı.

Emre Karayel'i bu yıl Testosteron isimli oyununda da izleme imkanı bulmuştum, orada da çok başarılıydı. Ardından dizide de çok başarılı buldum, umarım böyle başarılı oyunlarda ve dizilerde devam eder.

Dizi uzun süre devam edebilir aslında. Zaten, barındırdığı esprilerden dolayı A/B grubu dışına hitap eden bir kanala transferi söz konusu olamaz da sanırım.

sadece iki oyuncuyla dönen güzel bir dizi, öyle ki yardımcı oyuncu gereken yerlerde bile gelen oyuncuların yüzleri görünmeden oynatılıyor, zaman zaman gerçekçi, zaman zaman abartı olsa da güzel bir dizi, burada demet evgar ın hakkını vermek lazım. başka biri olsa onun yerinde bu kadar keyifli olacağını sanmıyorum. digitürkte olmasıda normal kanallarda hoş karşılanmayacak sahnelerin oynanmasını sağlamış

Bir zamanlar kanalları gezerken izlemeye başladığım dizidir. Son zamanlarda bazı bölümlerini izleyemesem de, iki karakter arasında dönüp dursa da güzel bir sit-com.

Birde bu Demet Evgar acayip bir oyuncu. Bazen acayip seksi ve güzel bir kadın oluyor bazen de çok çirkin oluyor, tuhaf bir görüntüsü var kadının.. :)

Bir ara Show Tv'ye geçtiği konuşulsada TürkMax'te kalması çok iyi oldu, Salı ve Perşembe gecelerini Demet Evgar & Emre Karayel ikilisi ile geçireceğiz.. :)