10. hafta Fenerbahçe - Galatasaray maçı için organizasyon

Sitede sürekli faal olan minimum 10 - 15 kişi gidecektir bu maça. önerim: maçtan önce toplanıp birlikte zaman geçirmek ve Saracoğlu'na beraber gitmek şeklinde. mekan tarafımca ayarlanacaktır.

Onur Yavuz'u kafaya yazıyorum. Volkan Kızıltaş ve 2 Okan olmazsa olmazlardır. Atkı sözümüz vardı onu da çözelim bi zahmet orada :) Burak senide bekliyorum. Saracoğlu deplasmanı yapmayan her zaman biraz eksiktir :)

1- Kaan Can Garip
2- Onur Yavuz
3- Okan Bakır
4- Okan Avşaroğlu
5- Şamil Turançiftçi
6- Berk Tuna Tertipli
7- Pınar Filiz
8- Emre Yüksel
9- Volkan Kızıltaş

Re: 10. hafta Fenerbahçe - Galatasaray maçı için organizasyo

Biletler nasıl olacak benim gece 2 den biletix kuyruğuna girip genede bilet alamadığım olmuştu şahsen.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Biletler nasıl olacak benim gece 2 den biletix kuyruğuna girip genede bilet alamadığım olmuştu şahsen.

Allah büyük Şamil kardeşim. artık bi şekilde çözülür bilet işi :) Bu sene o sene muhabbeti var. Avustralya'dan bile gelecek 3 kişi biliyorum. artık bilet için savaşacaz :)

Kaan Can Garip' Alıntı:
Allah büyük Şamil kardeşim. artık bi şekilde çözülür bilet işi :) Bu sene o sene muhabbeti var. Avustralya'dan bile gelecek 3 kişi biliyorum. artık bilet için savaşacaz :)

allah yardımcın olsun o zaman ne diyeyim . ben bile geçen seneki derbiye zar zor bilet alabilmiştim saat 22de sıraya girmeme rağmen.

Evet Kaan Benimde Almanyadan bilet bulabilirse hemen atlayıp gelecek bi arkadaşım var ayrıca türkiyenin 4 bi tarafından bilet soruyorlar malum istanbuldayız diye :) . Bu sene o senemi bilmem ama belli olan bişey var bu senen KAdıköy çok şenlikli olacak :) .

Büyük ihtimal orada olacağım. Siteden gelenler varsa daha da hoş olur. Umarım herkes bulabilir, bende ekliyorum adımı.

benide listeye eklerseniz sevinirim.(gerçi bilet bulabilirmiyiz orası meçhul.)

Güzel bir organizasyon.

Bizde en az 5 kişi gelecegiz bu maça.Muhtemelen karaborsada 160-200 arası olur biletler.
Fenerin olası bir Antep yenilgisi ve bizim Trabzon galibiyetimiz ile rakam artabilir.

İlk defa Kadıköy deplasmanına alkol almadan gideceğim.Bu da benim açımdan bir ilk olacak..
Umarım diğer ilkleride yasarız bu maçta.

bilet varsa kadıköy'e her zaman varım.. adım listede dursun.. kendim gidemezsem kalbim orada olacak zaten..eski stadın maraton tribününde kafasına tezek atılmış, dize kadar suda saatlerce beklemiş, kilitli tuvaletlerle, kapalı büfelerle akşam etmişlerdenim.. daha kötülerini gördüm.. ellerinden geleni artlarına koymasınlar.. göstersinler fenerbahçeliliklerini.. bilet olsun gerisi önemli değil.. her yola varız.. hele onur yavuz varsa hiç kaçmaz : )

bu sene galatasaray-beşiktaş maçında beşiktaş tribün biletlerinin hepsi netten satılmış.. maç günü inönü stadında dağıtılmış.. öyle bir şey olursa biletix'te refresh'e hücum : ) yenile...!!

Geçen seneki maça bir arkadaşımla gidicektik.Ben bileti ayarlayamayınca arkadaşım gitti.Bu senede düşünüyoruz gitmeyi.Ama bilet işi ne olur bilemiyorum.Şayet bileti ayarlayabilirsem sizlerle bir arada Kadıköy'e gitmeyi isterim.

Gitmediğin deplasman senin değildir :D
Gerekli Ar-Ge çalışmalarını yapıp dönecem sana : )

Ama atkımı da göreydik iyiydi : )

benim okul Kadıköy'de zaten Kaan Abi, Burak'ın atkısını bana getir sen bide yemek ısmarlarım sana, Barut gelince atkısını teslime ederim ben :)