11 Eylül Pazar 15:30 / Sırbistan Maçı /Ankara

Maçları beraber izlemenin keyfi ayrıdır, bunu çoğumuz iyi bilir. Elbette bu birliktelikte sevinci paylaşmanın yanı sıra hüznü paylaşma ihtimali de var ama her iki koşulda da değişmeyen şey; güzel bir gün, keyifli sohbet olacak.

Ankara´da Onur çok ama, organizasyonun "onur konuğu" Savaş Karadağ olacak. Yolu Beşevler´den geçen ya da bu organizasyon için yolunu Beşevler´den geçirmeye karar veren herkesi bekleriz. Dilimizde tüy bitti söyleye söyleye ama yine de tekrar edelim; ilk kez gelmeyi düşünenler çekingenliklerini buluşma mekanının kapısında bırakıp gelebilirler gönül rahatlığı ile..

İnanıyorum ki bu organizasyonun kıskançlık dalgaları İstanbulluları zorlayacak. : )

Not: Başlığın yeri burası değil ama görsem/haberim olsa gelirdim sözlerini duymamak için şimdilik burada kalsın.

Benim yüzüm hiç gülmeyecek mi ya!..

Organizasyona katılabileceğini belli eden tek kişi, Ankara´da görmeye tahammül edemediğim şahıs çıkıyor. Ya kardeşim senin derdin ne? Ankara´nın bir ucundan öbür ucuna buluşmaya mı gelinir? Otur evinde, uzat ayağını, al eline soğuk sütünü paşa paşa izle maçları.

Yarın saat 15.00'te, her zamanki gibi, metro çıkışlarında buluşuyoruz.

İlk defa gelecek olan varsa telefon numaramı vereyim, görüşebilme açısından.

Şimdilik Savaş Karadağ, Kurtuluş Yazıcı, Onur Balcı, Barış Yarar ve Onur Yavuz -Bandırma´da maçımız olmadığı için ekme ihtimali yok : ) - katılacak. Ayrıca buluşma sonrasında gssözlük üyeleri ile tanışacağız.

İlk defa gelecek olan varsa telefon numaramı vereyim, görüşebilme açısından.

Keşke geçmişe doğru bir yolculuk yapma şansım olsa da seninle tanıştığımız güne dönebilsem, hatta bir gün öncesine dönüp o anı hayatımdan çıkarabilsem...

Patron, Savas Karadağ'ı aman kaybetmen kendine kelepçele:)D) haftaya İstanbul'da çözeriz kelepçeyi yoksa haftaya bulamayacağız onu İstanbul´da :(

Tahmin edilen kişilerin geldiği güzel -sonuçlar can sıksa da- bir gün oldu bana göre. Bu sefer bir değişiklik yapıp Sır Kafe´ye gittik Beşevler´de. Ardından da 3. Cadde´de İstanbul B.B. maçını izledik.

Başta Savaş olmak üzere Kurtuluş, Onur Balcı, Barış Yarar ve Barış Şişman´ın ayağına sağlık.

Not: Burak, kelepçeden daha da bağlayıcı olan "Savaş sözü" aldık, eğer İstanbul´da olursa pazar günü aramızda olacak.