17 Nisan 18.30 Basketbol@Caddebostan Sahil

Arda Ezer

ARdaQue
17 Nisan Salı günü saat 18.30' dan itibaren Ömer H. ile beraber Caddebostan Sahil Basketbol Sahaları' ndayız.

İlgilenenlere duyurulur....

Mesajı biraz gec yazdım ama olsun; 18.30' a 1 saat 15 dakika var daha :)

Evet Ömer Bey nedense yazmıyor ama dün gayet güzeldi.

Kendisiyle teke tek yaptıgımız karsılasmayı kazandıgım icin de mutluyum. Sıfır kondisyonlu, cabuklugu kalmamıs, zıplama kabiliyeti körelmiş, şut yüzdeleri genelde yerlerde sürünen 30 yasında bir adama kaybetmek üzücü olsa gerek Ömer Bey ;)

Burger King' de kaybetmiş oldugun menüyü de unutma ;)

Tabii ki abartı değil abi. :) Yanlız maç da çok çekişmeli geçti, 20 - 15'e geldi skor ama bu vakitten sonra yine benim şutlar girmeye başladı. Birbirimizi kovalayarak Arda abi 24 - 22 kazandı. :)

Kondisyon konusunda sıkıntın olsa da, bana göre hala çeviksin. Bana oranla yine iyi zıplıyorsun sayılır. :)

Ömer H.' Alıntı:
Tabii ki abartı değil abi. :) Yanlız maç da çok çekişmeli geçti, 20 - 15'e geldi skor ama bu vakitten sonra yine benim şutlar girmeye başladı. Birbirimizi kovalayarak Arda abi 24 - 22 kazandı. :)

Kondisyon konusunda sıkıntın olsa da, bana göre hala çeviksin. Bana oranla yine iyi zıplıyorsun sayılır. :)

Tecrübe diyelim ;) Yeni nesilin alıştığı basketboldan daha farklı bir tarzım olması avantajım. Ali Emre' nin dediği gibi "Eski Yugoslav Basketbolculardan ARdaQue :) "