2. Tur F Grubu (Mak,Rus,Slo,Yun,Gür,Fin)

Hangi 4 takım gruptan çıkar?


  • Kullanılan toplam oy
    14
Puan durumu da genel averaja göre yanlış yazmadıysam eğer şöyle;

Makedonya 2-0 (144-128)
Rusya 2-0 (130-122)
Slovenya 1-1 (151-140)
Yunanistan 1-1 (139-133)
Gürcistan 0-2 (133-152)
Finlandiya 0-2 (131-153)


İlk maçlar şöyle;

Makedonya-Gürcistan
Yunanistan-Slovenya
Finlandiya-Rusya

Maçlar Perşembe günü başlıyor.
 
Bizim taraftakiler Rusya dışındaki her takımı yener.Gürcistan ve Finlandiya dışarda kalır %99.Bizde kendi grubumuzda ilk 4'e kapak atıp üstüne Makedonlar ile eşleşirsek tadından yenmez.
 
Oldukça zayıf bir grup, Rusya harici diğer takımlar çeyrek finalde elenir bence. Yalnız, Finlandiya'yı yürekten alkışlıyorum. Büyük iş çıkarttılar bir üst tura yükselerek, turnuvanın en önemli renklerinden biri oluyorlar..
 
Tabii bizim bulunduğumuz grup ağır sıklet ise burası da tüy sıklet kalıyor yanında. :D

Rusya'nın hem büyüklüğü hem de galibiyet sayısı , Makedonya'nın galibiyet sayısı, Yunanistan'ın tecrübesi yola devam edecek takımlardan 3'ünü oluşturur. Tabi diğeri de eşeklik etmezse Slovenya olur. :D
 
Bu grup için yazdığım tahmin

F Grubu

Rusya
Slovenya
Hırvatistan
Yunanistan

Bu şekildeydi.

Yeni tahminim:

Rusya 5-0
Makedonya 3-2
Slovenya 3-2
Yunanistan 3-2
Finlandiya 1-4
Gurcistan 0-5:) (zaza haberi ile beraber tahminim değişti çok önemli onlar için)

Bu tahminim de tamamen Gürcistan'ın Makedonya'ya çok ters geleceğini düşünmemden kaynaklanıyor çok sert bir takım, Makedonya bu tarz sertlikte bir takımla oynamadı ilk turda. Gürcistan Makedonya'yı yener, Yunanistan ve Slovenya 2 beğenmediğim takım oldu turnuvada ama Yunanların kazanacağını düşünüyorum ben.

Daha sonra 2.maçlarda ölüm kalım maçı oynayacak olan Slovenya yener Makedonya'yı, Rusya da Yunanistan'ı yener, turnuvanın süpriz takımı Finlandiya'nın tempo yapmasına izin vermez Gürcistan.

Son maçlar öncesi çıkmayı garantileyen Rusya son maç Makedonya maçına rahat çıkıp Makedonya'ya kaybedebilir ama normal şartlarda yenmesi lazım diye 5-0 geçtim Rusya'yı.

Grup için tahminim tamamen ilk maçtaki Gürcistan-Makedonya maçına bağlanıyor Makedonya o maçı kazanırsa Yunanlara karşı averajda da çok iyi oldukları için 3-2 galibiyet yüzdesiyle 2.olarak tamamlarlar grubu. 3'lü averaj olur Yunanistan ve Slovenya ile aralarında.
 
Haber doğruysa işler değişir kontrol etmedim hiç. Eğer öyleyse Makedonya 2.bitirir Yunanistan'a fark attığı için Yunanistan ve Slovenya da 3-4 paylaşır bence.
 
Kazandı ama tahminimden zor kazandı. Zaza yokken fark bekliyordum, demek ki o kadar da iyi değilmiş Makedonya. :)
 

Üst