E
Emin Doğanca
Misafir
Atlatmazmı ?Eyüp YILDIZ' Alıntı:Jankunas sınıf atlatırmı???
Atlatmazmı ?Eyüp YILDIZ' Alıntı:Jankunas sınıf atlatırmı???
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Jankunas sınıf atlatırmı???
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Jankunas sınıf atlatırmı???
Eyup abi Jankunasmı geliyor yoksa birsey biliyorsan lufen soyle cok meraklıyız suan saygılarEyüp YILDIZ' Alıntı:Jankunas sınıf atlatırmı???
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Gelme ihtimali varmış, tek sorun 1.5 yıllık anlaşmak istemesi, umarım çözülür.
O olmazsa yerine düşünülen adam pek içimi açmadı çünkü.....
yerine dusunulen adam kim? cok soru soruyorum Eyup abi kusuruma bakma saygılarEyüp YILDIZ' Alıntı:Gelme ihtimali varmış, tek sorun 1.5 yıllık anlaşmak istemesi, umarım çözülür.
O olmazsa yerine düşünülen adam pek içimi açmadı çünkü.....
Bu sene Zalgirisin en iyi oyuncusuydu, atlatır mı bilemem ama büyük güç katar...Eyüp YILDIZ' Alıntı:Jankunas sınıf atlatırmı???
Bu sene Zalgirisin en iyi oyuncusuydu, atlatır mı bilemem ama büyük güç katar...[/quote:9zqb5yqf]Emrah Bakın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":9zqb5yqf]Jankunas sınıf atlatırmı???
Burak prezlich ve vidmarda genc oyuncular fb ulkere katkıları ortada zaten takımın yas ortalamasıda fazla takım bana gore yeterince tecrubelidir takıma bir kac dinamik oyuncu lazım artı şampiyon olmak istiyorsak tum riskleri goze almak gerek saygılarBurak Barut' Alıntı:Jankunas ismi uzun süredir vardı zaten.Gelebilir 1.5 yıllık sözleşme istemesi çok mantıklı yaklaşım mı bilmiyorum :?
Bizimkilerin imzalamama sebei ise çok belli.Elde patlama olasılığını düşünüyorlardır büyük olasılıkla.
Jankunas'ı getirerek ne amaçlıyorlar çok merak ediyorum.
Jankunas genç bir oyuncu, riske değer mi bilmiyorum :roll:
Jankunas'ı haftaya İzmir'de görebilirsiniz kardeşlerim
oldukça mantıklı bir yaklaşım cemal şu an da erdemden daha çok,süre almayı hakeden bir oyuncu 5 numara gelirse cemali kaybedebilirizKerem SEÇER' Alıntı:Benim düşüncem şöyle;
Nerede sorun var 3 ve 5 gibi duruyor. 3'ün yedeği Erdem, 5'in yedeği Cemal. Cemal'e mi güvenmeli Erdem'e mi güvenmeli diye soruyorum kendi kendime ve Cemal'e güvenip 3-4 oynayabilen Jankunas'ı kadroya katmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Kerem SEÇER' Alıntı:Benim düşüncem şöyle;
Nerede sorun var 3 ve 5 gibi duruyor. 3'ün yedeği Erdem, 5'in yedeği Cemal. Cemal'e mi güvenmeli Erdem'e mi güvenmeli diye soruyorum kendi kendime ve Cemal'e güvenip 3-4 oynayabilen Jankunas'ı kadroya katmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Yazmisim. ibre donup dolasip ayni yere geldi. Hayirlisi bakalim.Salih GOZMEN' Alıntı:Jankunas: istatistik
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=48904
Jankunas:VIDEO
http://nl.youtube.com/watch?v=mWpvsWHaJ_M
Hic izlemedigim bir oyuncu, Istatistikleri iyi gozukuyor.
Videoda ise savasci ve reboundcu gozukuyor.
Henuz 24 yasinda, 2.04 boyunda.
Euoroleague tecrubesi var.
Aradigimiz kan olarak dusunuyorum.
Oyun stili video ve istatistikler'e gore zizic'e benziyor artisi ucluk kulaniyor olmasi.
Ozellikle beni Litvanyali olmasi ve basketbol'u iyi bilmesi heyecanlandiriyor.
Insallah yonetim ilgileniyordur Jankunas ile ve zorda olsa Galatasaray formasini giydiririz.