2010 Dünya Kupası

Haydİ Elano müthiş oyna,değerini katla =)Özellikle Rus takımları seni bekliyor.

Dünya kupasında bol gol izleyeceğimiz ender maçlardan biri olarak görüyorum bu maçı...

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Hüseyin Çıtak":1xirk6a3]
Kuzey Kore'ye puan kaybeden gruptan çıkamaz. ;)

Veya Brazilya'dan puan alan gruptan çıkar. :)[/quote:1xirk6a3]

Veya veya Kuzey Kore'ye en az az gol atan

Veya veya veya Brezilya'dan en az gol yiyen takım

Gruptan çıkamaz. :)

Daha simdiden Elano bizde 90 dakikanin toplaminda gösterdigi aktifligi 12 dakikaya sIkIstIrdI :)

Cafu,Aldair,Bebeto,Carlos,Rivaldo,Ronaldo,Edmundo,Juninho,Leanardo,Denilson hatta biraz daha eskiye gidip Romario'lu kadro şuan sahada olsa 20 dakikada 5-0 olurdu valla billa olurdu :) :)

İddia'da 2 maça ilk yarı beraberlik oynamıştım. Bu maça ise ilk yarı Brezilya demiştim. Yattığıma göre, artık Kuzey Kore kazansa olur;)

Maç boyu spiker "Robinho'dan şık hareket", "Elano'dan klas hareket", "Kaka'dan şık çalım" dedi ama her hareketlerinden sonra gene de önlerinde Kore'li bir oyuncu vardı.

Alvez girer dertler biter:)

Turnuva bitmeden inşallah bir maç sadece bir tane adamakıllı bir maç izleriz.

Şöyle 30 dakikada skorun 3-2 olduğu,hop oturup hop kalktığımız,tempolu,heyecanlı bir maç istiyorum.

Elano müthiş bir top ile organize etti takımını. Ama Juan'dı sanırım yedi güzelim pozisyonu.

Ayrıca artık görmüşüzdür yanına iyi adamlar konduğunda Elano'nun nasıl oynayacağını.

Müthiş oynuyor şuana kadar.

Elano 1 gol 1 asist ve süper futbol.

Hadi Ruslara satalım :) .

Emin Doğanca' Alıntı:
Elano müthiş bir top ile organize etti takımını. Ama Juan'dı sanırım yedi güzelim pozisyonu.

Ayrıca artık görmüşüzdür yanına iyi adamlar konduğunda Elano'nun nasıl oynayacağını.

Müthiş oynuyor şuana kadar.

Ne yani şimdi sırf Elano'yu oynatalım diye takımda Kaka,Robinho,Felipe Melo transferleri mi yapalım yaklaşık 150 milyon avro 3'ü :) :) Sırf Elano'yu oynatmak için biraz fazla olmazmı.

elano böyle giderse bizdende 15 e gider...

elanonun golünü ve asisti çıkarıtp birine maçı izletsen elanoyu yerden yere vursa haklıdır fakat 2 pozisyonu koy adam maçı aldı.