2010 Dünya Kupası

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
Emin , elano çok iyi futbol oynasın diye illa yanında dünya yıldızları mı olmalı ?

Sen eğer büyük bir yıldız isen sorumluluk al , koş , mücadele et o bize yeter.

Neill nasıl mücadele ederek , ter akıtarak oynuyor ? Yanında oynayan stoperler çok iyi bir yıldız mı ?
İlla Dünya yıldızı olsun demiyorum madem Elano gibi çok yetenekli bir futbolcuyu transfer etmişsin onun yeteneklerini sergilemesine ortam hazırlayacak oyuncu(lar)yuda alacaksın kardeşim yanlışım varsa söyle lütfen. Bir işi yapıyorsan eğer tam yapacaksın.
Ayrıca Elano bence yanındaki oyunculara rağmen çok da fena oynamadı. Ben Elano'nun bu sene deli gibi koştuğu,mücadele ettiği, gerektiği zaman kasaplık yaptığı, hatta çok iyi oynadığı dönemde şu berbat orta sahayı tek başına toparladığı maçları hatırlıyorum. Ama yinede bekleneni tam anlamıyla veremedi malesef. Kalitesizliğe yenik düştü kendisi. Belki biraz da Dünya Kupası meselesi düşünülebilir ama fazla değil. Gerçek Elano'yu bu sene göreceğimize inanıyorum.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kimse Fabiano'nun ellerini konuşmuyor yalnız :)
O eller olmasa maç böyle bitmezdi.
Belki tuhaf gelecek ama bende golü verirdim. Çünkü isteyerek, kasıtlı bir müdahale yok orda. Hatta ağır çekimde izlerken Fabiano'nun gözlerinin kapalı olduğunu görmek yeterli.

Fabiano'nun ilk golü çok güzeldi.İkinci golde bariz iki kere eliyle aldı, golden sonra Fabiano ile hakem arasındaki geçen diyaloğu ise anlayamadım açıkçası :?

Ericksson Dindane'den vazgeçmedi, takım kaybetti.Koyacaktı ilk baştan sağ tarafa Keita'yı yardıracaktı orayı.

Yahu bir de şu vuvuzela'yı artık koro halinde çalıyorlar statta, dayanılacak gibi değil :?

Şimdi rastgele fb tv de gördüm Keita'nın pozisyonunu gösterip kendilerince alay ettiler.Spiker (!): Keitanın neresine darbe gelse yüzünü tutan bir oyuncu...Reji(!):Hollywoodda iş yapar filan söylediler.

Ulan sizin neyinize bizim futbolcumuza laf söylemek ?
-Ama durun söyleyeyim..Kendilerinin pek fazla futbolcuları bulunmadığı için ve çekemedikleri için olabilir mi !

Maçı ufak bir bölümü dışında izlemedim(ilk 15 dk).Keita'nın pozisyonunda sert olmamakla birlikte sanki Kaka'nın kafası Keita'nın yüzüne geliyor.Yani Keita'ya boşu boşuna yükleniyorlarmış gibi geldi.(Fb tvyi filan takmıyorum zaten )

Elano yine golünü yazmış ama sakatlanmış umarım önemli değildir sakatlığı.Rıdvan Dilmen'in yorumlarına yarı yarıya katılıyorum ama hala iddia ediyorum Elano bizde defansif bölgede oynatıldığı için bu kadar geri planda kalıyor!

Son olarak eyyy Eriksson takımında iş yok Keita'yı oynatsaydında belki gruptan çıkardınız !

Kerem SEÇER' Alıntı:
Emin yapma gözünü seveyim gidip derbide Güiza'dan o golü yesek ortalığı yıkarsın :)
:)
Abi şimdiden birşey demem doğru olmaz ama pozisyonu değerlendirirsek dediğim gibi adam kendi farketmiyor eliyle kontrol ettiğini. Ben olsam nasıl iptal edebilirim ki o golü. Güzelliğiyle falan alakası yok yani.

Elano'da kırık olabilir diye konuşuyorlardı ama ayağı havadaydı gördüğüm kadarıyla. Neyse ki durumuda ciddi değilmiş oynayabilecek durumdaymış Portekiz macında ama oynatmazlar herhalde.

Tek isteğim Elano nun bu turnuvadan sonra iyi bir fiyata elden çıkarılması.
Sergen in yorumlarını hiç beğenmiyorum.Kendisinide sevmiyorum ama Elano hakkındaki negatif düşüncelerinin hepsine katılıyorum.

Keita bu hareketi ilk yapan oyuncu değil. Ayrıca çok fazla darbe olmamasına rağmen Kaka'nın kasıtlı olarak Keita'nın önünde durduğunu hepimiz gördük. Keita'yı savunalım demiyorum ama suyun karşı yakasındaki yorumlara mahal da vermemeliyiz. NTVSpor'da Ezel'de oynayan Tefo denilen haysiyetsiz herif başka birşey bilmiyor gibi sürekli papağan gibi Keita ahlaksız, bunu hep yapıyor demekten bıkmadı. Tabi arkasına Güntekin'i de alınca pozisyon maçın önüne geçti. Hiç beklemediğim bir hareketle Rıdvan 2-2 anonsunda sahaya indin mi çıkışını yapınca apışıp kaldı Tefo kansızı.

Kısaca Keita'nın üzerine gitmenin bu kadar gerek yok. Fabiano elle gol atarken Fair-Play çok yerli yerindeydi sanki...

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Tek isteğim Elano nun bu turnuvadan sonra iyi bir fiyata elden çıkarılması.
Sergen in yorumlarını hiç beğenmiyorum.Kendisinide sevmiyorum ama Elano hakkındaki negatif düşüncelerinin hepsine katılıyorum.
Yalnız Hüseyin şöyle bir durumda var Dünya Kupasından sonra Elano'yu elden çıkarsak yerine gelen oyuncu sezon başı hazırlık kampına yetişemeyecek tatil yapmak isteyecek. Dolayısıyla sezon boyu fizik olarak güçsüz olacak saha içinde pasif kalacak, kötü performans gösterecek sonra tıpkı Elano'da olduğu gibi yine sallayacaksınız(Yanlış anlama seni hedef almıyorum).

Ortada yanlis bir hareket var o yanlisi örtmek icin baska yildizlarin yanlislarini gösteriyorsunuz. Ama hic birsey degistirmez bu Keita'nin yaptigi hic hos degil. Hani sirf bunun icin satilsin demek de biraz agir kacti kabul cünkü cok iyi oyuncu ama birilerinin Keita'yi uyarmasi gerekiyor futbol sahalarinda görmekten en cok nefret ettigim hareketler bunlar.

Emin, elle oynamadaki sınır kaçınılmaz olması veya futbolcunun kendine avantaj sağlamaması. Orada Fabiano baya bi avantaj sağladı zaten :)

Portekiz'in gruptan çıkması halinde Şili'nin bulunduğu gruptaki takımlar ile eşleşecek olmasına rağmen FIFA'nın Kuzey Kore maçında Şilili hakeme görev vermesine anlam veremedim...

Tugay güzel ayrıntı :)

Kore maça iyi başlamıştı ama golü yiyince yıkıldılar. Kötü oldu bu, Portekiz'i istemiyorum diğer turda açıkçası.

ingiliz THE SUN gazetesi esprilerine devam ediyor..
Gruplar çekildiğinde

England
Algeria
Slovenia
Yankees

akrostişi ile EASY yazmışlar altına da Beattles'dan beri en iyi grup demişlerdi..

Şimdi işler değişince dalgalar da değişti tabii.. Geçen gün şölşe bir şey yazmışlar..

Soru: Bir sallama poşet çayın, İngiliz milli takımına üstünlüğü nedir ?
Cevap: Poşet çay kupada daha fazla kalıyor : )