2010 Dünya Kupası

Fildişi Sahilinde Keita ilk 11 de.

1-Boubacar Barry; 3-Arthur Boka, 4-Kolo Toure, 5-Didier Zokora, 21-Emmanuel Eboue; 13-Ndri Romaric, 19-Yaya Toure, 9-Cheik Tiote; 10-Gervais Kouassi, 11-Didier Drogba, 18-Abdelkader Keita.

Bence tamamiyle doğru 11.

Arjantin, Bayram'a rağmen şampiyon olursa;

Harbiden büyüksün Messi :)

Slovenya elenince içimin yağları bir eridi. Yemin ediyorum şu takımları gördükçe, biz niye yokuz diye ağlayasım geliyor. Bakıyorum hiçbir icraatleri yok.

Bu arada hergün 11:30'da NTVSpor'da, Sergen'in yıldızlığını yaptığı ''Sallama Show'' var. Sıkıntıya bire bir. Bir de Rıdvan ekleniyor. Off ki ne off...

Portekiz 0-0 Brezilya

Kuzey Kore 0-3 Fildişi Sahili

Maçlar bitti.

Bu sonuçlara göre grupta ;

1.Brezilya
2.Portekiz
3.Fildişi Sahili
4.Kuzey Kore

oldu.Ve gruptan Brezilya ile Portekiz çıktı.

Şili elenirse eğer çok yazık olur. Dünya Kupası'nda bu kadar iyi oynayan bir takım gruplarda elenmemeli. Dayan Honduras !

üzülme Tugay.. Son 15 dakikası gs-sturm graz maçı gibi geçen ispanya maçından çaresizce 4-6 beklemiş mallar da var bu dünyada..

o hikayedeki mal benim..

Hollanda bu futbol'la pek ileri gidemez,çok ağır oynuyorlar.Savunmadan hücuma cıkmaları 10 dakika sürüyor,sade kendi aralarında top çeviriyorlar.İyi futbol görmek isteyenler bu gece Brezilyayı izlesinler ;)

Ronaldinho'nun yerine Wolsburg'tan Josue'yi aldı,adam yedek klubesinde su taşıyor,

Adriano'nun yerine Wolsburg'tan Grafite'yi aldı,adam yedek klubesinde havlu taşıyor,

Ah Dunga ah,Şampiyon olsak bile bu eleştirim devam edecek :oops: :oops:

Şiliyi tutuyorum ve b"rezil"ya yı rezil edeceğiz.
Johan Cruyff: Kupada şu ana kadar izlediğim en iyi takım Şili. Şili neredeyse tüm takımların yakaladığından daha fazla gol pozisyonu yakaladı.