Arjantin dışında turnuvaya bakarsak İspanya en büyük favori gibi görünüyor. Hemen her bölgesinde yıldızlar var ve en sorunsuz takım gibi görünüyor İspanya.Tabi onlara da sert futbola başvuracak takımlar sorun yaratacaktır.
İngilizler'de de kadro çok sağlam ama oynadıkları futbol pek iç açıcı değil gibi. Dünya Kupası'nda oynadıkları futbolla bağlantılı olarak en büyük favorilerden yine İngiltere. Kısacası güzel oynarlarsa, gaza gelirlerse durdurulmaları zor ama yapabileceklerini sanmıyorum
Fransa, İtalya, Almanya, Portekiz ve Hollanda gibi Avrupa takımlarının da yapabilecekleri en iyi derece final olur diye düşünüyorum iyimser olarak. Kura şansları olmazsa finali bile göremezler en fazla yarı final.
Brezilya'yı ise hiç beğenmiyorum ama diğer takımlara göre daha güzel futbol sergiliyorlar. Elano'nun başarılı olmasını diliyorum onlar adına. Takım olarak da herşey yapabilirler ama yarı finalde aşağısı sürpriz olur bence.
Turnvadaki sürpriz adayım ise Sırbistan.
Defans hattında Vidic, Kolarov, Subotic, Ivanovic gibi önemli isimler var.
Ortasahasında sık sık bizim takım için önerilen Kacar, İnter'li Stankovic, bu dönem transferin göz bebeklerinden Krasic var. Ayrıca forvette de ortasaha da oynayabilen yeni Liverpool'lu Jovanovic de var.
Hücumda da Zigic ve Pantelic ortalama üstünde oyuncular.
Kısacası sürpriz beklentiM Sırplardan yana