2010 Dünya Kupası

Sonuçta veriyorlar şifreyi. Uluslararası bir kural olduğu mecburen şifre koyuyorlar.

Ayrıca TRT ufacık bir TV üstü anteniyle bile çok güzel yayın yapıyor. Şifre giremiyorsanız bu yola başvurun.

Yuh bana :)

Google'da TRT biss yazınca Van Gazetesi'nin ilk sırada çıkacağı hiç aklıma gelmezdi :)

Barış bunlar sallamış olabilir çünkü bu Biss keyler hem Kanal 1'in hem de diğer organizasyonlar diğer kanalların kolay olsun diye kullandığı keylerdi. Tabi bence yine bunlar olur.

Bende Arjantin'i destekliyorum.Maradona yakmaz inşallah bizi :)
Ayrıca Neill ve Kewell nedeniyle Avustralya da takibimde.
Meksika ve Paraguay'dan çeyrek final bekliyorum.Özellikle Paraguay sürpriz yapabilir.

Bu sesle bu kupa izlenmez ya.

Gio'nun sorun hep aynı.Mücadele iyi teknik iyi son vuruş 0...Kahraman olacakken sorumlu oluyor.

Yahu bu gerizekalı uydu neden ilk 5 dakikalar ile son 5 dakikaları veriyorda, geri kalan 35 dakikaları vermiyor?

Giovani konusunda Burak'a aynen katılıyorum.Ben bunu sezon bitmeden dillendirmiştim ancak forumun çoğu karşı çıkmıştı bu görüşe.

Gol olmamasına rağmen güzel bir maç oldu şu ana kadar.Normal şartlarda Meksika gol atardı fakat son eleman olarak Franco olduğu sürece bu durum biraz zor gibi.

Son olarak Giovani'yi gözden çıkartan yönetimimize selam olsun.

Hentbol kalecisi bodur Oscar ve güreşçi Blanco ile bu kadar :)

Bu arada Mphela da Iorfa'nın uzaktan akrabası herhalde :)

guillermo ochoa nasıl oynamaz kalede çözemedim gitti.

mexico'nun en iyisi tartışmasız dos santos.
gol atmasına rağmen marquez'i hiç beğenmedim.terlemedi bile.