2012 NBA Finali | Şampiyon Kim Olur?

Şampiyon Kim Olur?

  • Oklahoma City Thunder

    Oy: 8 61.5%
  • Miami Heat

    Oy: 5 38.5%

  • Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Miami bu kadroyla bir final daha kaybederse karışır ortalık Miami organizasyonunda. Oyuncular da bunun farkında, kesinlikle sonuna kadar asılacaklardır ama ben ufak da olsa kadro genişliğinin ve yan parçaların kalitesinin Oklahoma'dan yana olduğunu düşünüyorum. Finaller farklıdır, bu baskıyı kaldırırlarsa Oklahoma şampiyon olur diyorum ama Miami şampiyon olursa da hiç şaşırmayacağım. Her maç son topa kalır umarım, çok çekişmeli, şampiyonluğa yakışır bir seri olmasını diliyorum...
 
Çok zor soru cidden. Miami bir final daha kaybetmeyi bence de kaldıramaz, bütün taşlar yerinden oynar. Lebron belki de ilk defa bu kadar hırslı, bu kadar olgun ve bu kadar taşın altına eline sokarak oynuyor. Ben Lebron'dan en nefret eden kişi bile olabilirim forumda, ama ilk defa playofflarda saygı duyulacak bir oyun oynadığını düşünüyorum. Lebron ve Wade çok hırslı oynayacaklardır.

Diğer tarafta ise, Miami'yi zorlayacak Harden ve Ibaka gibi ekstra parçalar var. Miami'yi zor duruma düşürebilirler. Her şeye rağmen Miami'nin süper yıldızları ağır basacak gibi geliyor bana. Aslında mantığım OKC diyor, ama yine de Miami diye hissediyorum.
 

Üst