2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orhan hamlesi çok saçma olurdu Sezonu berbat bitirdi sakatlık sonrası ve Uşak ile anlaşmış önümüzdeki sezon yani planlamamızdan çıkarmalıyız.

Kleiza Ergin hocanın sistemine tam oturan bir oyuncu sakatlığı filan ne durumda bilmiyorum ama gelir ve oynamaya başlarsa dışardan çok bela bir takım oluruz. :)

5 oyunculu uzun rotasyonunu Ersin, Furkan, SF/PF, PF/C ve Zaza şeklinde yapacagımızı tahmin etmiştim ama Zaza'nın gelmesi çok zordu ve gerçekleşmedi. Mutlu Demir'in alınmasıyla SF/PF oynayacak oyuncunun aslen 4 numara özellikleri ağır basan klasik sutor uzun olmasını bekliyorum. Eger Zaza gelseydi dışarıda top sürebilen 3'ten bozma bir uzun alınırdı ve daha yönlü bir rotasyon olurdu ama şartlar elimizde değildi. Gönlüm Paul Davis'ten yana ama bakalım zaman ne gösterecek...

Bu arada dikkat ettim Pachutin ve Ergin Hocanın oyuncu tercihleri hep aynı tarz. Aynı oyunu oynuyorlar. Dışarıdan iyi atan 4 numaralar ve skorer 1-2 ve keskin 3 numara :) Pashutin takımlarından bir 4 numara sırıtmaz bizde.

Gordonun gitmesini isteyen bi ben miyim acaba ? Gordon yerine Planinic. Gordonun defanstaki boşluğunu Sinanla kapatırız. Hatta hiç ihtimali yok biliyorum ama bi Gordon gidip diğer Gordon gelse ona da hayır demem :D Bunun yanında Kleiza olursa muhteşem olur olmazsa Erceg de hiç fena değil.

Ek: Bu arada hep yazcam unutuyorum 2k14 de 10 EL takımı olacakmış Ülker ve Efes dahil ah keşke bizde olsaydık umarım 15 de oluruz :)

bence bizim Gordon diğer Gordon'dan daha potansiyelli Efes maçlarında bunu fazlasıyla gösterdiğini düşünüyorum. Gordon bir play off maçında bir periyotta 23 sayı atabiliyorsa o adamda potansiyel maksimumdadır. Biraz daha Avrupa Basketboluna alıştı mı Gordon aranan adam olur.

Resmi açıklama geldi verildi mi bilmiyorum ama
Carlos Arroyo ile Sözleşme Yenilendi

Galatasaray Liv Hospital, Porto Rikolu oyun kurucusu Carlos Arroyo ile 1+1 senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

4 Ocak 2013'te takımımıza katılan Carlos Arroyo Beko Basketbol Ligi'nde kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Sarı kırmızılı formayla ligde 27 maça çıkan Arroyo 359 (ort. 13,2) sayı üretmişti. Tecrübeli oyun kurucu 21 Nisan 2013'te Royal Halı Gaziantep BŞB.'ye karşı 9 asist yapmış ve ligdeki kariyer asist rekorunu kırmıştı. Porto Rikolu yıldızın geldiği günden itibaren Galatasaray ligde 25 maç üst üste kazanmış ve oynadığı 27 maçın 26'sında galip gelerek şampiyonluğa uzanmıştı. Carlos Arroyo 18 sene sonra gelen Türkiye Kupası finaline giden yolda üç maçta forma giyerken Eurocup macerasında da beş kez sahaya çıkmıştı.
Carlos Arroyo ile Szleme Yenilendi - 10.07.2013 18:26 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org

Gordon gitsin diyenler bence gordona ayip ediyorlar.Nedeni ise Gordon bu sene yaptigi savunma ve sertligi ile son periyotlarda ortaya cikisi ile cok katki verdi dengesiz olabilir dengeye sahip olsa zaten bizde olmaz.Bir kisiye ici isinmadimi taraftarin agziyla kus tutsa yaranamiyor.Gordonun savunmasini sinan ile kiyaslarsak eurolig'den eli bos doneriz.Bizdeki gordon efestekini 2ye katlar bence.Euroligde savunma cok onemli bunu unutursak ulkere yapilani yasariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...