2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kleiza'nın 4 oynayacağını yada alternatifi olduğunu ilk defa görüyorum.

Kendisinin 4 oynamak isteyeceğini hiç zannetmiyorum.Saf 3 numaradır.

Başka hangi mevkiide oynayabilir deseler 2 numara derdim.

4 numarada Kleiza'yı izlemek ilginç olacak.

Jawaiiyi severim beğenirim ama Spa geleceği için istiyordum(düşük fiyat) şu an açıkçası Ergin Ataman Bonsu tarzı birini bulsa hiç fena olmaz atletik 5 numara istiyorum :)

Sanırım sayfa 77 ile 80 arası kliza hakkında bilgi verdim.Kaynak benim!!! pardon o kara murat bendim di karıştırdım.
Mithat abi yanlış anlama asıl kaynak sensin'de bir tanıdığımızdan bilgi aldım okadar bir Mithat duran değilim :) :D
İstihbaratçı felan Değilim onu duydum sadece ama sende söylemiştin zaten bu arada bilgiler varsa yeni foruma dök benzini abi :D

Sevgili arkadaşlar, bu forumda tartışılan ve Spa hariç, transfer olasılığı bulunan tüm oyuncuların bir sakatlık problemi olması size de garip gelmiyor mu ? En az burda tartışılanlar kadar kaliteli ve sağlam bir oyuncuyu transfer etmek çok mu güç?

Jawai sakatlığı sıkıntı olma ihtimaline karşı,1 isimle daha görüşülüyor. TEBE VOLİM DARKO demek istiyorum.

Abi Milicic heyecan verici bir transfer olur.Hele ki Milicic - Kleiza Avrupa'nın en etkili pota altlarından biri olur.

Yine Jawai ve Milicic arasında bir yüzde verirsen sevinirim abi.Bir de birşey dikkatimi çekti.Niye bizim alternatifler asıl ilgilendiğimiz oyunculara göre daha kaliteli?Bu işte bir enteresanlık yok mu abi?

Arkadaşlar jawai ile darko arasında ciddi maliyetfarkı var.Kliza ile anlaşıldı zaten sorun sakatlığı ne durumda iyise eski kliza olması kaç sürer.

Şimdi kleiza'nın tam bir dörtnumara olmadığını hepimiz biliyoruz,ancak tam bir üç numara değil bence 3,5 daha doğru size olarak 4 oynayabilir öyle bir beşle sahaya çıkarsınız ki.Kleiza 4 gibi gözükür 3 oynar yani eşleşme sorunu yaratır.Savunmada sıkıntı olurmu derseniz,olmaz kleiza geri adım atan bir oyuncu değil sert bir oyuncu yanında sağlam bir beş numara ile bu sıkıntı giderilir. Kerem SEÇER anladınmı kardeşim.

Bu sene Fenerbahçe-Siena Macına arkadaşımın 2 bileti ile 2 galatasaraylı girmiştik en arkalara oturduk sessiz sedasız fenerin o macı alması ile yükselişe geçmesi bekleniyordu.
Maç karşılıklı basketlerle başladı fener inanılmaz ballı tuğla atsa giriyordu.Özellikle 3 ve 4. periyotlar bir adam çıktı hız çeviklik şut hepsi vardı peşpeşe 5-6 üçlük ve turnikeler ile tüm salonu sessizliğe boğdu maç eşitken 2 dk kalan attığı 3lük ile maç koptu BOBBY BROWN. Bu adamı inanılmaz istiyorum Takımımıza çok yakışır.

Şimdi kleiza'nın tam bir dörtnumara olmadığını hepimiz biliyoruz,ancak tam bir üç numara değil bence 3,5 daha doğru size olarak 4 oynayabilir öyle bir beşle sahaya çıkarsınız ki.Kleiza 4 gibi gözükür 3 oynar yani eşleşme sorunu yaratır.Savunmada sıkıntı olurmu derseniz,olmaz kleiza geri adım atan bir oyuncu değil sert bir oyuncu yanında sağlam bir beş numara ile bu sıkıntı giderilir. Kerem SEÇER anladınmı kardeşim.

Ben anladım da asıl sen anlamışsın abi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...