Domercant gibi hırslı ve büyük oyuncular eskisinden daha iyi dönerler merak etmeyin
Henry'i canlı canlı izleyemezsem gözüm açık gidicem zaten.
Kuban maçında tam önümde sakatlanmıştı, o acı an gözümün önünden gitmiyor.
Domercant gibi hırslı ve büyük oyuncular eskisinden daha iyi dönerler merak etmeyin
Kleiza ile ilgili soylediklerinin dogruluk payi nedir, baska bir deyisle kaynak?
Kulübe yakın kaynaklar diyelim.
Sanırım sayfa 77 ile 80 arası kliza hakkında bilgi verdim.Kaynak benim!!! pardon o kara murat bendim di karıştırdım.
Mithat abi yanlış anlama asıl kaynak sensin'de bir tanıdığımızdan bilgi aldım okadar bir Mithat duran değilimSanırım sayfa 77 ile 80 arası kliza hakkında bilgi verdim.Kaynak benim!!! pardon o kara murat bendim di karıştırdım.
Jawai sakatlığı sıkıntı olma ihtimaline karşı,1 isimle daha görüşülüyor. TEBE VOLİM DARKO demek istiyorum.
Jawai sakatlığı sıkıntı olma ihtimaline karşı,1 isimle daha görüşülüyor. TEBE VOLİM DARKO demek istiyorum.
Şimdi kleiza'nın tam bir dörtnumara olmadığını hepimiz biliyoruz,ancak tam bir üç numara değil bence 3,5 daha doğru size olarak 4 oynayabilir öyle bir beşle sahaya çıkarsınız ki.Kleiza 4 gibi gözükür 3 oynar yani eşleşme sorunu yaratır.Savunmada sıkıntı olurmu derseniz,olmaz kleiza geri adım atan bir oyuncu değil sert bir oyuncu yanında sağlam bir beş numara ile bu sıkıntı giderilir. Kerem SEÇER anladınmı kardeşim.
Kerem sen pozisyonunu sormadın mı? ne yani 3-4-3 forvetin sağında oynar deseydim.