2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

2 penaltimiz yendi ali palabiyik ve var hakemi yasar kemal ugurlu tarafindan. biz yapsak verirlerdi. ikisini de kamil ahmet corekci yapti. ilkinde mariano’nun topunu kolunla kesti. ikincisi emre mor’u dusurdu ve bu kesin penaltiydi. Emre Mor son 15 dakika oynadi ve bugun iyi oynadi.
 
Mümkünse hiçbir başkan çıkıp konuşmasın.Nefret ediyorum şu ülkede başkanların ön planda olmasından.Hakem hatası ile mi kaybettik olsun ya biz oynadığımız oyuna odaklanalım şunu başarabilen takım 10 yıl şampiyon olur bu ligde ama yok her takım oynadığı maçtan sonra yenildiyse puan kaybettiyse hemen kılıfının peşine düşüyor.
 
Gecen sene bu haftalar 24 puanimiz vardi simdi 20. Ikinci yari acilis maci Ankaragucu maci ile cikisa gecmistik. 6-0 yenmistik. Bana kalsa herkes bu kadar kotuyken bu sene en az 30 puan olmaliydik. Ama genelde 2. yari aciliyoruz. Bu sene de oyle olacagini umuyorum.
 
Galatasaray, Barcelona ve Milan'da da görev almış olan Ariedo Braida'ya futbol danışmanlığı teklif etti. (@NicoSchira)
 
Ahmet Calik ozunde iyi biri. Cok beyfendi. Bugune kadar bir terbiyesizligi olmadi. Ama bizim takimimizda oynayamaz. Devre arasi yollar ayrilmali.
 
Ahmet yerine Emin Bayram ilk 11 de görmek gerekiyor. Allah nazardan ve sakatlıktan saklasın yeni Ozan Kabak'ımız olacak inşAllah 🙏
Yalnız forvet hattı büyük sıkıntı. En azından Babel olsa keşke.

Muslera
Mariano Emin Marcao Emre
Lemina Seri Ömer
Jimmy Babel Adem

Belhanda ve Selçuk ilk 11 de olmazlar inşAllah...
 
Şu an karşılaşma Muslera ve Alanyaspor arasında oynanıyor. Bu takımı bu hale getirenlere yazıklar olsun. En önemli oyuncuları eksik rakibe karşı kendi evinde geri çekilip atak üstüne atak yiyorsun. Defolun gidin artık teknik heyet de, ruhsuz futbolcular da, vasıfsız yönetim de..
 
Alanya gibi 1-0 mağlubiyeti aldığımız bir galibiyete tercih ederdim. Kazanırken bile utandırmayı başarıyorlar artık. Helal olsun.
 
Devre arasına en az kayıpla girme bahsinde bir haftayı daha kayıpsız geride bırakmamız olumlu ama takımda zerre hareketlenme yok. Her maç aynı terane. Sol açıkta Babel olmayınca 2-3 maçtır biraz tempo oluyor, top sıkışmıyor, haliyle Nagatomo sırıtmıyor. Umarım böyle böyle çaktırmadan devre arasına liderin 3-5 puan arkasında girebiliriz.
 
Ndiaye uzak dursun. Şu an o tip bir futbolcuya hiç ihtiyacımız yok. Fernando'nun yeri dolmadı ama o da gelmesin. Yirmi tane oyuncu gelip gitti, sadece transferle düzelme beklemek çok iyimserlik olur. Kadro çok yaşlıydı, daha da yaşlı oyuncular alındı. Bu dakikadan sonra hamle şansı çok yok bence. Zaten Belhanda'nın hala oynatıldığı, Babel'in dönse yerinin garanti olduğu takım için ne desek boş.
 
Devre arası çok da ciddi sirkülasyona gerek yok aslında. Linnes ve Akbaba'nın takıma dönmesi, Onyekuru transferi ve Falcao başta olmak üzere istikrarlı şekilde faydalanamadığımız sakatların form tutmasıyla birlikte Avrupa'dan da elendiğimiz düşünüldüğünde ligi rahatlıkla götürebilecek bir kadro derinliği ve kalitesi var.

Sezon sonuyla birlikte Lemina'yı tutar, Seri ve N'zonzie ile yolları ayırır, ne yapar ne eder bonservissiz Matuidi'yi takıma katardım. Lemina-Matuidi orta sahası ligi esir alır.
Yaşı belki 33 ama hala Juventus'ta oldukça süre alıyor. Fransa Milli Takım'nda direk oynuyor. Kaldı ki Atiba, Emre ve Gustavo'nun bile domine ettiği bir ligden bahsediyoruz.
 

Üst