2023-2024 Kadınlar Eurocup

Antalya Toroslar basketbol takımının Eurocup elemeleri maçı var.İlk başta Fiba Youtube kanalından yayını açtılar fakat yayın o kadar donuyordu ki birkaç dk içinde maç bile başlamadan kapattılar.Dahada yayını açamadılar.

Şu durum o kadar kötü bir imaj bırakıyor ki.Küçümsemek için demiyorum El Salvador ligindeki maçlar bile youtubeda kaliteli şekilde yayınlanıyor.Yapmayın etmeyin artık ya.Youtubedan canlı yayın açacaksın,maçı çekeceksin hepsi bu ya.
 
Panathinaikos ve Olympiakos'un bu turda elendiği ortamda; her ne kadar Olympiakos Barış ve Dostluk Salonu'nda oynadığı halde takıma ilgi olmasa da, kupanın çehresi adına bu sezon erkeklerde hayli sıcak olan Akatlar üst turlardaki Ahmet Cömert'in yanına eklenecek.
 
Beşiktaş Bourges deplasmanında 1:25 kala yakalansa da Evans'ın potalı üçlüğünün ardından hakem kararlarını da bir şekilde kompanse ederek turu geçti. Erkek basketbolda da Hamburg deplasmanlarında hayli seyirlik bir salon vardı, saha içine de sirayet etti. Basketbolda izlettiriyorlar bu sezon.
 
Beşiktaş, 3. periyodun sonlarında 18 sayılık farkı bulduğu maçı 7 sayıyla kazandı. Londra'da, neredeyse kazanmak için oynamaları gerekecek.
 
Beşiktaş, kadın basketbolu için unutulmaz bir son periyodun ardından; Yunan kadın basketbolu dokunuşlu London Lions'a Eurocup şampiyonluğunu kaybetti.

İngiltere'nin basketbola dair keyif veren tek yanı Brit-rock, salondaki müzik.
 

Üst