2023-24 Trendyol 1. Lig (Futbol)

Bu başlığı açtığınız iyi olmuş,daha önce ligde Gençlerbirliği ve Altay'a sempati duyduğumu yazmıştım,Gençler kaliteli kadrosuna rağmen başarısız,onlardan umudu kestim ama Altay'ın verdiği onur mücadelesi beni duygulandırıyor,kalbim Altay'la,umarım ligde kalırlar.
 
Altay, Göztepe'ye deplasmanda 4-0 kaybetse de ilk gol ilk yarının uzatma anlarına sarktı. Göztepe, Gürsel Aksel'deki Eyüpspor galibiyetine kıyasla daha çok zorlandı diyebilmek mümkün.

Derbilerin bir karakteri, öngörüye alan açan bir çerçevesi oluyor gerçekten de.
 
Altay ve Giresun kesin düşerler hatta amatöre kadar gidecekler gibi gözüküyor.. Ligi yakından takip ediyorum zevkli haftalara geldik gibi bişey. Eyüp ve Göztepe çıkar büyük olasılıkla. Kocaelispor ligin bugı olan Tanque'yi japonya'ya gönderince bence direk gelme şansları kalmadı hem de Ertuğrul'a ultimatom vermiş yönetim son maçları gibi bişey.. Bodrum gereksiz puan kayıpları yapmasa daha iyi durumdaydı ancak onlarda eski altınordu gibiler çıkmakla çıkmamak arasındalar nedense..
 
Bu sezon düşmemesini istediğim bütün takımlar küme düştü,en çok Altay'a üzüldüm,Süper Ligde Ankaragücü ve İstanbulspor ligde kalsın istiyordum,İstanbul düştü,Ankaragücü'nün durumu belirsiz.Şimdi Adanaspor umarım düşmez diyorum ama düşecekler gibi.Üçüncü ligde Karşıyaka'nın çıkmasını istiyorum bir türlü çıkamadılar,bu sezonda çıkamayacaklar galiba.
 

Üst