2023 WNBA

Doğu Konferansı
Atlanta Dream
Chicago Sky
Connecticut Sun
Indiana Fever
New York Liberty
Washington Mystics

Batı Konferansı
Dallas Wings
Las Vegas Aces
Los Angeles Sparks
Minnesota Lynx
Phoenix Mercury
Seattle Storm
 
Son düzenleme:
Maçlar çok zevkli geçiyor.

İlk maçta çok kötü oynayan Breanna Stewart 2.maçta 45 sayı atarak New York Liberty takımının en çok sayı atan oyuncusu oldu.

Brittney Griner ise eski günlerine yavaş yavaş döneceğinin sinyallerini verdi,pota altını her zamanki gibi domine etti.

Tiffany Mitchell WNBA sezon öncesi maçlarında istatistikleri gayet iyiydi ama sezonun ilk maçında biraz sönük kaldı. Galatasaray'a transfer olduğu söyleniyor. Umarım performansı yükselir ve bize formda bir durumda gelir.

Natasha Howard... Takımımda en çok görmek istediğim oyunculardan biri. Dallas Wings takımında önceki maçta 20 sayı,10 ribaund ve 3 asist ile double-double yaptı. Geçen sene Azura yerine Natasha Howard olsaydı Eurocup'ı kesin kazanırdık,ligi de kazanma ihtimalimiz çok yükselirdi.

McCowan konusunda ise şunu söylemek istiyorum. Dallas forması ile çıktığı bu seneki ilk WNBA maçında şanssız bir diz sakatlığı geçirdi ve oyuna devam edemedi. Durumu ciddi olsa Dallas Wings'ten bir bilgilendirme paylaşımı gelirdi. Bence riske atmamak için oyuna devam etmedi diye düşünüyorum.

Gözüme çarpan diğer oyuncular: Jackie Young,Jewell Lyod,Natasha Cloud,Shakira Austin. Bu oyuncular ilk maçlar itibariyle fena olmayan istatistikler yaptılar. WNBA sezonu bitince Jackie Young veya Shakira Austin transferi olsa çok iyi olur. Ama sezon sonundaki istatistiklerini beklemek en doğrusu olur diye düşünüyorum.
 
Sabally, mabrey, ogunbowale, shakira austin, loyd gibi isimler sezona cok iyi basladi. Bu performansi devam ettirdikleri takdirde iyiyen iyiye en yuksek seviyeye dogru atlamis olacaklar ve avrupaya geldiklerinde daha yuksek fiyattan kapiyi acacaklar.
Fenerin sabally ve loydu ayni anda almalari zor gozukuyor.

Bir diger anlamadigim durum ise kalani brown'un bosta kalmis olmasi. Eurocup'ta en az mccowan kadar dominantti. Fiziksel olarak da iyi durumda eskisi gibi hantal degil. Kia stokes gibi oyuncular bile bosta kalmazken kalaniye yazik olmus. Ustelik dallas onun sozlesmesinden cikinca mccowan da sakatlandi ve baya zorlaniyorlar
 
Final serisinden ötürü değil,sezon başından beri New York'a ayrı sempatim var.Bugün kazandılar ve seride şu anda 2-1 gerideler.4.maç yine New York'un evinde olacak.Bence 2-2 e gelir.

Fakat Chelsea Gray'in sakatlanma kısmını kaçırdım.Soyunma odasına giderken ayakta durmakta çok zorlanıyordu.Onun durumu seriyi çok ciddi etkiler.

Geçmiş olsun çok üzücü.

 
Son düzenleme:
Ben böyle bir saçmalık görmedim.New York 3.çeyrek 11 sayı önde ve 7 dk boyunca düzen dışı hücum edip zar zor 5 sayı atıyor.Geriye düşüyor ciddi seriler yiyor hiçbir şekilde tepki yok.

Son çeyreğin son 1 dakikasında 6 sayı geriye düşüyorlar ve saçmalık orada başlıyor.New York sezonun maçı olduğunu sanki o an anlıyor gibi davranıyor.

Rezillik başka bir şey değil ya.
 

Üst