2024-2025 Kadınlar Basketbol Süper Ligi

Nyara Sabally yerine Tina Charles’ın yabancı kontenjanından kendine yer bulması bu maçtaki hezimetin tek sebebidir diye düşünüyorum.

Euroleague maçlarında aynı senaryo gerçekleşmez hatta Bourges ÇBK Mersin’i elerse şaşırmam. Çünkü ÇBK Mersin biraz atletik olan takımlara karşı çok zorlanıyor. Valencia maçında da bunu gördük.

Yeni Euroleague Women formatında maçlar art arda ve 2 gün ara ile oynanacak. Bu durum ÇBK Mersin için ekstra yorgunluk demek.
Rupert ne zaman sahalara dönecek belli değil ama dönmediği senaryoda Euroleague Women kupasını ya Valencia ya fb kazanır gibi duruyor.

Kayla’nın da dönmesi ile fb dış şutlarda yaşadığı sorunu büyük ölçüde çözmüş olacak. Nyara-Emma-Milic-Tina rotasyonu iyi kullanılırsa fb yine Euroleague’i kazanır bence.
Gabby-Allemand-Kayla-Emma-Nyara beşlisi Euroleague Women için ideal bence.

Son düzenleme:

Ya bu hakemler hangi maç olursa olsun,hangi branş olursa olsun bu kadar nasıl kötü maç yönetiyorlar hayret ediyorum.

Bugün öğlen TKBL'de 40-45 sayılık farkın olduğu maçı izliyorum,hakemler önde olan takıma toplam 4-5 tane teknik faul çalıyor,2 teknik faulden oyuncusunu atıyor.Bu kadar zor mu ya,maç yönetmesi,yeri geldiğinde maçtaki tansiyonu düşürmek ?

Gonca Karataş 34 yaşındasın genç,tecrübesiz senden çok daha kısa oyunculara karşı bile pozisyon alamıyorsun,bitirişlerin potaya tuğla atar gibi,birde her pozisyonda hakemlerden faul istiyorsun.Yahu 2 de 0 atmak için faul mü istiyorsun ? 42 sayı fark olan maçta derdine bak ya.

Parmak hassasiyeti 0 değil eksinin altında olan oyuncuları kadronuzda tutmayın ya.Bölgesel amatör ligden oyuncu alın,kadroda tutun,yinede böyle oyuncuları tutmayın.

Gonca Karataş 34 yaşındasın genç,tecrübesiz senden çok daha kısa oyunculara karşı bile pozisyon alamıyorsun,bitirişlerin potaya tuğla atar gibi,birde her pozisyonda hakemlerden faul istiyorsun.Yahu 2 de 0 atmak için faul mü istiyorsun ? 42 sayı fark olan maçta derdine bak ya.

Parmak hassasiyeti 0 değil eksinin altında olan oyuncuları kadronuzda tutmayın ya.Bölgesel amatör ligden oyuncu alın,kadroda tutun,yinede böyle oyuncuları tutmayın.
Gonca, İnci Güçlü, Esra Ural vb. 2 metre olup da bu kadar yeteneksiz olmaları galiba sadece bizim ülkemizde görülen bir şey. Koskoca ülke, son 30 yılda Nevriye dışında 1.90 üstü uzun yetiştiremedi. Gerçekten akademik tez konusu olması lazım..