Haklısın renkdaş, yerli rotasyonumuz kötü değil.iyi yabancılar alıp harmanlarsak o zaman işler değişir.Elif iyi oyuncu da bizde zaten iyi yerli oyuncu sıkıntısı yok bence kaliteli yabanci sıkıntısı mevcut...
Haklısın renkdaş, yerli rotasyonumuz kötü değil.iyi yabancılar alıp harmanlarsak o zaman işler değişir.Elif iyi oyuncu da bizde zaten iyi yerli oyuncu sıkıntısı yok bence kaliteli yabanci sıkıntısı mevcut...
Berk kardeşime de aynı cevabı verdim ki tekrarlıyorum, yerli rotasyonumuz fena değil .önemli olan alınacak yabancı oyuncular ile beraber onları iyi harmanlayabilmek gerisi kendiliğinden gelir zaten.Yabancılar kaderimizi belirler vasat yabancı alırsak yine bir şey değişmez.
Yani doğruysa mevkisinde en iyilerden net...Maria Conde diyorlar.
Sounds goodBeşiktaş, Meltem Yıldızhan'ı transfer etti! (Coach Rookie)
Yazık , elimizdeki değeri yeteneksiz koçumuz yüzünden kaybettikBeşiktaş, Meltem Yıldızhan'ı transfer etti! (Coach Rookie)
Değer? Makyaj yapmaktan basketbola zaman ayıramayan biri mi değerli?Yazık , elimizdeki değeri yeteneksiz koçumuz yüzünden kaybettik
Furkan kardeşim ikiside sözleşme uzatmış. sanırım coach şampiyon kadro korunsun demiş. ki en mantıklısı o. ama bizim anlaştığımız isim bu iki isim dışında biri bekleyip göreceğiz .Ayayi ya da Brionna Jones sanıyorum