3 basli Aslan

  • Konbuyu başlatan 1905
  • Başlangıç tarihi
1

1905

Misafir
Şube sorumlusu Atilla Kınay, Halil Üner’in ’yetkileri artırılmış’ biçimde göreve devam etmesini isterken, duayenler Özhan Canaydın ve Tuğrul Demir, Erman Kunter’le anlaştı. Takımın sponsoru Ülker ise Murat Özyer’i önerdi.

GALATASARAY’ın basketbol şubesinde öyle ilginç olaylar yaşanıyor ki, insan ’bu kadarı olur’ demekten kendini alamıyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown adıyla Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden sarı kırmızılı takımda son günlerde ciddi bir antrenör sorunu yaşanıyor. Kulüp içindeki üç farklı cephe, kendi önerdikleri antrenörleri takımın başına getirmek için kıyasıya bir yarış veriyor. İşte o isimler...

Halil Üner

Kulüp başkanı Özhan Canaydın’ın amatör şubelerin başına getirdiği yönetim kurulu üyesi Atilla Kınay, geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Halil Üner’in ’yetkileri artırılmış’ biçimde göreve devam etmesini istiyor. Kınay’ın planına göre Üner, ’Basketbol Şubesi Sportif Direktörü’ unvanıyla görev yapacak ve takımı isterse kendisi, isterse kendisinin seçeceği başka bir isim çalıştıracak.

Erman Kunter

Galatasaray’ın basketboldaki duayenleri Özhan Canaydın ile Tuğrul Demir, takımın başına Erman Kunter’i getirmeyi planlıyor. Şube sorumlusu Atilla Kınay’ın ’Halil Üner’ teklifine şiddetle karşı çıkan Canaydın-Demir ikilisi, transfer teklifinde bulundukları Erman Kunter’le prensipte anlaştılar bile... Bu arada Kunter’e bir Avrupa takımından da oldukça cazip bir öneri geldi.

Murat Özyer

Kulübün sponsoru olan Ülker Grubu da, faaliyetlerine son verme kararı aldığı Ülkerspor’un antrenörü Murat Özyer’in yeni sezonda erkek basketbol takımını çalıştırması için sarı kırmızılılara teklif götürdü. Özellikle Ali Ülker’in bu konuda kulüp başkanı Özhan Canaydın nezdinde yoğun kulis yaptığı belirtildi. Bu arada Murat Özyer’in boşta kaldığını öğrenen Yunanistan’ın Panionios Kulübü, genç teknik adama transfer teklifinde bulundu. Öneriye sıcak bakan Özyer, önümüzdeki hafta Atina’ya giderek Yunan kulübüyle masaya oturacak.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’ndaki son durum böyle... Kimse ne olacağını bilmiyor... Ama bilinen bir şey var ki, antrenör sorunu en kısa sürede çözülmezse, geçtiğimiz iki sezon ligde zor günler yaşayan Galatasaray, yine büyük sıkıntılar yaşayacak.
kaynak:hürriyet
 
bu habere hiç 1 yorum yokmu
çok kötü 1 durum baskanin dedigi olmali we 1 an önce koç belirsizligine son nokta konulmali
 
başkan olarak canaydın sözünü geçiremiyorsa yazıklar olsun.iyi niyeti yüzünden hep bu durumlara düştük.yumruğunu masaya vursun artık.daha ne bekliyor?
 
ugurcan' Alıntı:
başkan olarak canaydın sözünü geçiremiyorsa yazıklar olsun.iyi niyeti yüzünden hep bu durumlara düştük.yumruğunu masaya vursun artık.daha ne bekliyor?
bencede
 
1905' Alıntı:
bu habere hiç 1 yorum yokmu
çok kötü 1 durum baskanin dedigi olmali we 1 an önce koç belirsizligine son nokta konulmali

artık neyıne yorum yapılmasını beklıyosun Galatasaray SK.5YILDIR bu sekıl yonetılıyo alıstık bunlara soylencek laf mı kaldı
 
ülker mi yönetecek galatasaray ı.iyi yada kotu ne olcaksa olsun.planlar belirlensin.küme de kalmaya mı oynucaz nabcaz offffff
 
önder ve x ( murat ) abi lütfen bilgi verirmisiniz herşey arapsaçı oldu allah aşkına bilgisi olan bizimle paylaşsın
 
şu an şubede komedi mi yaşanıyor anlamış değiliz . herşeyi son ana bırakırsak halimiz arap.
 
sanırım hersey ulker ıle yapılacak ımzadan sonra bellı olacak. hep bırlıkte gorecez. cunku halıl uner'den de herhangı bır acıklama yada bıryerlerle anlasma gıbı haberler duymadıgımıza gore durum ya cok karısık gıbı .. en azından bızler dısardan oyle goruyoruz.. yada hersey sut lıman bızler abartıyoruz.. umarım galatsaray ıcın en ıyısı olur. guzel bı takımı salonda desteklemek gıbısı yok..
 
Galatasary'ımızda işler çok karışık ve bu durum düzeltilmezse dahada karışacaktır. ya bide anlayamadığım en büyük rakibimiz fenerbahçe transfer bombalarını üstüste patlatırken ve kadrolarını hemen hemen ayarlamışken biz daha antrenörümüzü bile belirleyemedik. ne diyim yönetim utansın. gerçi yönetimin birbirlerinden haberi yok baksanıza herkes başka bi antrenörü istiyo. umarım en kısa zamanda bu karışıklık düzeltilir ve takımımızın başına en çok fayda sağlıyacak koç geçer (bu kişide bana göre kesinlikle erman kunter'dir)
 

Üst