400 GB Sabit diskle neler yaparsınız?

Seagate piyasaya, 400 GB'lık bir sabit disk sürmüş. 40-80-120 derken bir de 400 çıktı. :) Fiyatı 418 $ + KDV. Tam adı: Seagate ST3400832AS (Bilgi bilgidir.)

At atabildiğin kadar dosyayı içine.
Şu an bana 80 GB yetiyor. Yetmeyince düşüneceğiz artık.
Bir de 5 yıl garantisi var sanırım.

400 GB vay bee.Ben 80 GB'ı nasıl doldurabilirim diye düşünüyordum ama 400 GB heralde Evrendeki herhangi bir gezegeni de içine alır :)

Gece canım sıkılmıştı,eski konulara bakıyordum.Teknoloji 2,5 senede nereden nereye gelmiş.40 ya da 80 GB yetiyor derken,artık bu sabit diske sahip bilgisayarların yüzüne bile bakmıyor insanlar.

:) Leventim doğru söylemiş olacakki aldık bugün 500 gb hdd.Yahu bölmesi saatler aldı nefret ettirdi ama şimdi geniş ova.
Gerçi şimdiden doldurmaya başladık.
Terabyte lar çıktı şimdide.

Yazın PC yeniliyorum da 1 tb'ı gözüme kestirdim valla..2 sene sonra bakacak olanlara diyorum..1 tb da neymiş diye dalga geçmeyin sakın :D

Kerem sadece harddiskle olacak iş değil, bilgisayarın sahip olduğu özellikleri söyleyeceğim "yok artık" diyeceksiniz. Benim bilgisayarı kökten değiştirmem gerek :)

Donanımla ilgili konu var mı bilmiyorum ama bu konularda fikir alışverişinde bulunmak isterim ben..Onur abiye de kelepir bişey düzeriz :)

Aha konuya bak :)

Makinada cift HDD kullanıyorum. Master 500 GB, slave 400 GB :roll:

Ve sunu da soylemek isterim ki; her ikisinde de cok fazla bos yer kalmadı :)

Konuyu açalı 3 yıl olmuş, hâlâ 80 Gb. kullanıyorum. Tam da bugün doldu artık. Müzikleri DVD'ye kopyaladım. Yoksa olmayacak. Oyun kuramıyorum yer olmadığından dolayı. :) DVD'yle falan olmayacak bu iş. 400 lazım bir tane.

Onur abime de, 50-100 bir şeyler veririm artık. :D

Konuyla biraz alakasız olucak ama
Simdi bir bilgisayarda Nero var diyelim bu program windows updateleriyle falan silinmis olabilirmi ? Durduk yerde nolmus olabilir bu programa :S