55. Eurovision 2010 Norveç

29 Mayıs Cumartesi
Final (Kostümlü Prova 3) 13:00 16:30
Final (CANLI ŞOV) 21:00 0:15
Canlı Yayın: TRT1
Yer: Oslo 2010 Participants Oslo-Norveç

Manga'ya başarılar.

Manga'ya basarilar ancak bana göre hayal kirikligina ugradigim bir parca ile katiliyoruz Manga'dan bir "Dünya'nin sonuna dogmusum" bir "Bitti Rüya" ayarinda hit bir parca bekliyordum ama olmadi umarim basarili oluruz yine de.

Şuna eminim ki Eurovision'da puanlar şarkılara göre verilmiyor.

Herkes komşu olduğu ülkesine veriyor veya siyaset dönüyor işin içinde.

Artık ismi "Eurovision Şarkı Yarışması" yerine "Eurovision Komşu Kıyakları" diye değiştirilse daha iyi olur.Zira yarışmanın gerçekten bir anlamı kalmadı.

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Manga finale cıktı.Ben ilk 3 bekliyorum onlardan.
Ben açıkçası şarkıyı pek beğenmedim. Zor bana kalırsa. Keşke ingilizce yazacağız diye kasmasalardı. Çok basit bi şarkı olmuş. Kendi şarkılarını yapsalar, kendi tarzlarını yansıtmaları daha kolay olurdu. Zorlama şarkıyla ilk 7 başarı olur.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":1ars9lpv]Almanyadan bu sene ilk 3 bekliyorum :) Bizde ilk 5 te oluruz bütün şarkıları dinledikten sonra favorimi yazarım.

İmzamı atarım Almanya konusunda :)[/quote:1ars9lpv]
En fazla 15 saniye falan dinledim. Bütün ülkeleri de dinlemedim. İlk 3'e Almanya'nın önünde Fransa girmeli.

Hatta kesinlikle Fransa. :)

Moldova'yı beğendim,Azerbaycan keşke kendi kültürünü yansıtan bir şarkıyla çıksaymış hiç beğenmedim,Yunanistan beklentilerimi karşılamadı,Almanya'yı vasat buldum,Mangayıda pek beğenmedim,Gürcistan'ı beğenmedim,Fransa ilk 3'te olmalı beğendim,Bosna'yı beğendim,İrlanda'yı beğendim,İzlanda çok iddalı bence beğendim,Ermenistan fena değildi,Arnavutluk iyiydi.

İlk 3 adaylarım:
FRANSA,İZLANDA,MOLDOVA

We Could Be The Same' i ilk dinlediğimde ben de beğenmemiştim. Ama, son bir ay içerisinde rahat otuz kere dinlemişimdir ve şarkıyı şimdi beğeniyorum. Diğer adayları pek dinlemedim, ama dinlediğim kadarıyla Gürcistan ve Ukrayna'nın şarkılarını beğendim. Almanya'yı hiç mi hiç beğenmedim. :) Fransa'nın klibini gördüm, neyse.. :)

Kısacası Manga'nın şansı oldukça yüksek. İyi bir derece alacağımıza eminim. Birincilik bekliyorum. Bunu daha önce gerçekleştirdik, bir daha yapabiliriz.

Diğer ülkelerin şarkılarının çoğunu dinledim ve bence Manga'nın şansı oldukça yüksek.En azından ilk 3'e gireriz.Manga dışında diğer beğendiğim ülkeler; Yunanistan ve Romanya...Her ikisinin de şarkılarını ve şovlarını sevdim.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Onur BALCI":189upw2h]
En fazla 15 saniye falan dinledim. Bütün ülkeleri de dinlemedim. İlk 3'e Almanya'nın önünde Fransa girmeli.

Hatta kesinlikle Fransa. :)

Klibe göre mi şarkıya göre mi abi :)[/quote:189upw2h]
Sahne performansı. :)

İlk defa oy attım şu tarz bir yarışmaya Almanya'ya :)

Türkiye'den İrlanda'ya bayağı bir puan gidebilir inci sözlük sıkı çalışıyormuş.

İlk 5 adaylarım da sırasıyla Almanya-Yunanistan-Türkiye-Ermenistan-Rusya her türlü faktörü göz önünde bulundurarak.