80'li Yıllar

O dönemleri kaçırmış olabiliriz fakat bu dinlemememiz için bir sebep değil!

Dünyada aslında müzik açısından çok karışık bir dönemdi hani derler ya say say bitmez aynen öyle ama yinede Türkiyede döneme damgasını vurmuş olanlar vardı mesela uzun saç akımının baş mimarı Modern Talking solisti Thomas Anders : )

Aslında sevindirici olan taraf hala sokaklarda yürürken insanların bu parçaları dinliyor olması, unutmamış olması insanların halen Self Control, Cheri Cheri Lady veya Brother louie dinleyebilmesi..

Bu başlıkta o dönemi yaşamış veya benim gibi hala ucundan tutup birşekilde o dönemi yaşamak isteyenler için açtım belkide bir daha yaşanmayacak müzik için o efsane dönemi unutmamamız için


sevgiler
 
ben tam yetişemedim ama keşke yaşasaydım dediğim dönemdir herşeyiyle 90s ve milenyuma on basar
ben heavy metal olayından bakıyorum olaya en baba grupların en baba albümlerini kaydettikleri,en baba turnelere çıktıkları yıllar.
popda da aynı şekilde eddy grant ın gimme hope joanna gelir aklıma 80 s deyince nedense:D
sony walkmanler vardı bide ondan dinlerdik ne dinliyorsak,şimdiki ipodları görünce o walkmanleri öyle popomuzda baz istasyonu gibi taşıyormuşuz çaldığıda maximum 12 şarkı..pöhh bide seksenlerden aklımda kalan insanların biyerlerinden sürekli selamlaşma üretmeliridir.şöyle merhaba-nasılsın-naber demek kalkmıştı aklımın almadığı selamlaşma çeşitleri çıkmıştı,sanarsın pakistan-hindistan sınırında nöbet değişiyor :)
bide seinfeld vardı unutmadan yerlere yatardık hala yatıyorum ya o ayrı ama seinfeld ayrıdır.
 
Thomas Anders bile Nora'sından vazgecebiliyormuş :) M.Talking'in izinden giden bir grupta symphony of love ile fair control denebilir. Abba'dan gimme gimme, all your love on me disco muziginde az bucuk rakip oldukları boney m ve Bee Gees'i de analım. Gerci son saydıklarım 70-80 arası gruba girer.
 
Thomas'ın yeni albümü çıkmak üzere!
Daha albüm çıkmadan 80'li yılların diğer efsanesi Sandra ile yaptıkları duet internete düştü.. youtube'da çok kısa bir kısmı var bende tamamı mevcut upload ederim vakit bulduğumda..
http://www.youtube.com/watch?v=ZTgpjqnOMOY

ps: şarkı daha tam bitmedi düzenlenmeler yapılmamış hali
 

Üst