Arda Ezer
ARdaQue
31 Agustos-12 Eylul tarihleri arasında Litvanya' da Avrupa Basketbol Şampiyonası yapılacak. Burada; son Dünya Şampiyonası' ndaki başarımızın tesadüf olmadığını göstermemiz ve evimiz olmayan şampiyonalarda da iyi sonuçlar alabileceğimizi gösterebilmek adına eski anlaşmazlıkları ve sorunları devam ettirmeden güçlü bir kadroyla mücadale etmemiz öngörüyorum.
Bu doğrultuda objektif olarak 18 kişilik aday kadro çalışmalarına başlayalım ...
GUARDLAR:
* Kerem TUNCERI
* Ender ARSLAN
* Tutku ACIK
* Barıs ERMIS
* Serkan ERDOGAN
* Omer ONAN
* Sinan GÜLER
FORVETLER:
* Ersan ILYASOVA
* Hidayet TURKOGLU
* Cevher OZER
* Cenk AKYOL
* Emir PRELDZIC
CENTER:
* Oguz SAVAS
* Semih ERDEN
* Omer ASIK
* Kerem GONLUM
* Enes KANTER
* Mehmet OKUR
Zaten bu aday kadroya eklenecek pek de fazla secenek yok; asıl problem bu aday kadronun 12 kişiye inmesi konusunda yaşanacak.
Bu konuda da benim mantığım aşağıdaki gibi bir kadrodur.
01. Kerem TUNCERI
02. Ender ARSLAN
03. Tutku ACIK
04. Omer ONAN
05. Sinan GULER
06. Emir PRELDZIC
07. Hidayet TURKOGLU
08. Ersan ILYASOVA
09. Kerem GONLUM
10. Semih ERDEN
11. Oguz SAVAS
12. Enes KANTER
NOT: Omer ASIK' ın sakat oldugunu ve şampiyonada oynayamayacagını öngördüm. Aksi takdirde Semih ERDEN yerine Omer ASIK kadroya girecekti. (Uzun rotasyonunda ilerlemiş yaşına ragmen Kerem GONLUM' den vazgecmek mumkun degil)
Bu doğrultuda objektif olarak 18 kişilik aday kadro çalışmalarına başlayalım ...
GUARDLAR:
* Kerem TUNCERI
* Ender ARSLAN
* Tutku ACIK
* Barıs ERMIS
* Serkan ERDOGAN
* Omer ONAN
* Sinan GÜLER
FORVETLER:
* Ersan ILYASOVA
* Hidayet TURKOGLU
* Cevher OZER
* Cenk AKYOL
* Emir PRELDZIC
CENTER:
* Oguz SAVAS
* Semih ERDEN
* Omer ASIK
* Kerem GONLUM
* Enes KANTER
* Mehmet OKUR
Zaten bu aday kadroya eklenecek pek de fazla secenek yok; asıl problem bu aday kadronun 12 kişiye inmesi konusunda yaşanacak.
Bu konuda da benim mantığım aşağıdaki gibi bir kadrodur.
01. Kerem TUNCERI
02. Ender ARSLAN
03. Tutku ACIK
04. Omer ONAN
05. Sinan GULER
06. Emir PRELDZIC
07. Hidayet TURKOGLU
08. Ersan ILYASOVA
09. Kerem GONLUM
10. Semih ERDEN
11. Oguz SAVAS
12. Enes KANTER
NOT: Omer ASIK' ın sakat oldugunu ve şampiyonada oynayamayacagını öngördüm. Aksi takdirde Semih ERDEN yerine Omer ASIK kadroya girecekti. (Uzun rotasyonunda ilerlemiş yaşına ragmen Kerem GONLUM' den vazgecmek mumkun degil)