• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

A Milli Erkek Basketbol Takımı

Bir programda falan mı koydular ? Pek takip edemiyorum programları. Yıllardır kendini arayıp bulamayan Furkan, ne yaptığı belirsiz istikrarsız Cedi , prime dönemi çoktan bitmiş Larkin, beklenen patlamayı yapamamış vasat Kenan, kaybolmaya yüz tutmuş Onuralp ve yan parça Şehmus... Alperen'e biraz eşlik edebilirlerse ne âlâ...
Bu isimlerle bu takım 4.sıraya koyulmuşsa diğer takımlardaki oyuncular vefat etti sanırım.

Bir programda falan mı koydular ? Pek takip edemiyorum programları. Yıllardır kendini arayıp bulamayan Furkan, ne yaptığı belirsiz istikrarsız Cedi , prime dönemi çoktan bitmiş Larkin, beklenen patlamayı yapamamış vasat Kenan, kaybolmaya yüz tutmuş Onuralp ve yan parça Şehmus... Alperen'e biraz eşlik edebilirlerse ne âlâ...
Bu isimlerle bu takım 4.sıraya koyulmuşsa diğer takımlardaki oyuncular vefat etti sanırım.
Diğer takım kadroları da böyle. 2 kadro var kadro kalitesi olarak ayrılan sadece sonra onların arkasındaki gruptayız kadro olarak.

Takımımızıda,hocamızıda tebrik ederim.40 dakika boyunca muazzam iş çıkardık.Maç bittiği halde savunmada hala fazlasıyla canlıydık.Kadro açıklandığında sadece 2 ismin olmasından memnun değildim birisi F.K diğeride Sertaç Şanlı idi.Yani 67-88 öndeyiz her şey güllük gülistanlık,F.K gidiyor topu elinde tutup logodan şut deniyor.Bu adamın kariyeri bu yüzden tepetaklak aşağıya gitti,sürekli şov peşinde.

Alperen'e Larkin-Cedi eşlik ettiğinde hücumda her şey daha rahat oluyor.4.oyuncu zaman zaman değişebilir,bugün o joker oyuncu Kenan Sipahi oldu.Kenan'ı Karşıyaka'ya gitmesiyle birlikte beğenen birisiyim,yüreğine sağlık.

Bizim hücumda çözülemez sorunumuz olduğunu düşünmüyordum,bugünki gibi savunma iştahımız devam ederse neden madalya şansımız olmasın ?

Maçın bugün olduğunu göremedim, kaçırdığıma çok üzüldüm. Bu başlıkta Milli Takımın fikstürü paylaşılabilirse güzel olur.
Kazanarak, fark atarak başlamamıza sevindim. Bu tip turnuvalarda takım oyunu çok önemli oluyor. Umarım bu şekilde devam eder takım beni şaşırtıp heyecanlandırarak.

Bu takımın uzun zamandır bir turnuva açılış maçında bu kadar soğukkanlı, ne yaptığını bilen bir oyun oynadığını gördüm. Kalitemiz de biraz ağır bastı. Başımız her sıkıştığında topu çoğu zaman Alperen'e verdik, o da bizi taşıdı. Dış şutlarda çok başarılıydık ama her maç böyle olması doğru bir beklenti olmaz. Alperen'in birebir oyunlarında takımın topsuz oyunda daha hareketli olması gerekiyor. En beklenmeyen ise bu kadar isabetli şut atmamızdı.

Dün Ömer ve Furkan kötü durumdaydı. Bence Ergin Hoca, Ömer'i daha fazla ana rotasyonda düşünüyordu ama bildiğimiz Ömer gibi potaya kapatmaları iyi yapamadı. Furkan, Ömer'den de daha kötü gözüktü. Furkan'ın ismi ve kariyeri kadroda Yiğit hatta David'in önünde görüldü ve kadroya yazıldı ama bu turnuvada da bir varlık gösteremezse istediği gibi bir kontrat ve kulüp bulması daha da zor olur.

Çok fizikli bir milli takıma sahibiz. Larkin dışında pozisyonunda fiziksel dezavantajı geçtim hatta bir çok takıma göre daha avantajlıyız. Özellikle Kenan'ı 1 numaraya koyunca savunmada çok sert ve fizikli oluyorsunuz. Dün, efsane bir maç oynadı ama her maç böyle şut atmasını beklemek de iyimserlik. Her maç böyle bir şut yüzdesini beklemek hayalcilik olur. Çok iyi bir galibiyet fakat Sırbistan maçına kadar oynayacağımız üç maçın da senaryosu farklı olacaktır. Sırbistan maçı ile beraber takımın bu senaryolara ne kadar uyum sağlayacağı, ileri ki turlar için ne yapabilirize dair ışık tutacaktır.

Bravo hocam,%100 haklı sitem.Günümüz Türkiye'sinde şunu diyebilmek yürek ister.

Dün Portekiz ciddi anlamda zorladı, canını sıktı Sırpların. Bugün aynı şey olur mu diyordum ama bizimkiler paramparça etmiş. Yürüyedurun !

Ergin Hoca Portekiz macinda Alperenin tripple double yapmadan çıkardı yani bilinçsiz şekilde ama neyse kimse de uyarmadı, o uyarması gerekenlerden biri de malum coachumuz Yakup Sekizkok l!?!?

Geri