Acil!

arkadaşlar sizlere ve sizlerin bağlantılarına çok ihtiyacım var.
görev yağtığım köyde bugün yangın çıktı,bir ev yandı.benim öğrencilerimden ikisinin evi.küçük kardeşlerini son anda kurtarmışlar.
ev ahşap olduğu için 1 saati bulmadan her yer kül oldu.
şükür ki herkes sağ.
canları ve üstlerinde başlarında olanlarla kalakaldılar.evden hiç bir şey kurtaramadılar.

bu geceyi okulda geçirecekler.
kalacak yeri köy kendi arasında halledecek.
benim sizden ricam kullanmadığız tabak çanaklara,kıyafetlere aklınıza gelen ve bir eve lazım olabilecek şeyleri göndermeniz.
yada bunu etrafınızdaki insanlara söylemeniz.

ailenin biri 2 yaşında,biri 4,5 yaşında,biri 7 yaşında ve biri de 8 yaşında 4 tane oğlu var..

buranın yardım amaçlı bir site olmadığının,herşeyin farkındayım ama bu insanların seslerini duyurmam lazım bir şekilde..

yeterince yardım buldum ben,gerek kalmadı devamına..konu kapatılabilir..
ama keşke bari geçmiş olsun deseydiniz..

kimse alınganlık vs diye algılamasın lütfen..

Başlık biraz yetersiz olduğundan kaynaklandı bence...Yardımları göndermek için bir adres,iletişim için bir adres verilirse daha etkili olacaktır...

Ders çalışıyordum yeni gördüm; elimden geleni yapabilirim.

Geçmiş olsun, her inişin bir çıkışı vardır üzülmesin kardeşler ;) .

Ali Bozgeyik' Alıntı:
Başlık biraz yetersiz olduğundan kaynaklandı bence...Yardımları göndermek için bir adres,iletişim için bir adres verilirse daha etkili olacaktır...
konuya yorum yazan kimse olmadığı için bende adres vs yazmadım.
teşekkür ederim ali,murat, burak..

Siteye yeni girdim, öncelikle çok geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin demekten başka bir çare yok ama mal'a da gelse insanların ne sıkıntıda olduğunu az çok anlarım.

Gelelim şu yardım işine. Üst, baş için bir konu açmıştın ve bende çevreme yaydım ancak ne var ki hiç bir cevap gelmedi..

Bizim buralarda yardım eden çok olur ama şimdi anlıyorum ki o yardımlar başka insanlara yapılıyor, ben pm ile iletişime geçince umutluydum ancak şimdi bakıyorumda hiç bir şey yok ortada. Bilmem kimin tarikatına ya da öğrencilerine koli koli eşya, deste deste para gidiyor da o yavrularımıza birşey gitmiyor. Olayın içi bambaşka, daha fazla yazarsam yine bazılarının tepkilerini çekerim o yüzden de geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. ( malesef )

Not: Umarım yine yanlış anlaşılıpta tepkiler almam, çünkü tepki konulacak kişi ya da kişiler ben değil o insanlara yardımları esirgeyendir. Ancak yine de bazı şeyleri yazdığım için özür diliyorum!