AEVL 16.Hafta | Galatasaray 3-0 İstanbul B.B

Takımımız yarın 17.30'da Burhan Felek S.S'de İstanbul Büyükşehir Belediye'yi konuk edecek. Maçı Smartspor naklen yayınlayacak.

İstanbul B.B oynadığı 15 maçta 11 galibiyet 4 yenilgi ile topladığı 31 puanla 3.sırada. İlk yarı oynanan maçta bizi 3-2 mağlup etmişlerdi. Siarhei Antanovich ile yıllardır İstanbul B.B'de oynayan Trommel ve Billings yabancı oyuncuları. Pasör pozisyonunda da ligin en iyi pasörlerinden Selçuk Keskin var.

Zor maç olacak, kazanıp İstanbul B.B'nin önüne geçmek istiyoruz. Herkesi yarın takımı desteklemeye Burhan Felek'e bekliyoruz.

Takımımıza başarılar.
 
Derbiyi baya aptal saptal kaybetsek de geçmişle yaşamanın anlamı yok.Oluşacak düzeni pek kestirememekle birlikte Henry Bell'in takıma eklemlenmesiyle finali zorlamalıyız bu sezon.Nikolov'un varlığı çok değerli zira.
Genelde Ulaş'ın kritik anlardaki Janic tercihleriyle kaybedip yanarak çıksak da Burhan Felek'teki bu tarz büyük maçlar keyif veriyor.Kadın basket takımının maçıyla çakışması can sıkıcı,yine de Pazar öncesi güzel alternatif.
 
bi ara saçmaladık, 1 hücumda janici ısrarla 3.kez denedik ve 3.cüde yediği blok sahamıza düştü.. 22-20 gerideyken iyi toparladık.. Tomi ve Vlado servisleriyle harikalar yarattı.. Erhan, Ulaş ve Murathan da muazzam oynadı. Tebrikler !
 
Öncelikle takıma tebrikler.

Son haftalar oldukça formsuz olsak da dün oynadığımız oyun,attığımız servislerin kalitesi, hafta içi oynayacağımız UFA maçı için sevindiriciydi. Özellikle son haftalarda geriye düştüğümüzde hemen oyundan kopmamız (bu genelde bayan takımında sıkça rastladığımız durumdu) bu takımın karakterine uyuşmayan bir özellikti ki dün takım geriye düştüğünde yılmadı ve seti çevirerek maçın uzamasını engelledi. Dün Ulaş ve Vlado'yu uzun süre sonra iyi oynarken gördük. Özellikle Vlado'nun hücum performansı bu takım için olmazsa olmaz. Vlado'nun iyi oynamadığı maçları kazanmamız için o gün çok ekstra şeyler yapmamız lazım. Ulaş son haftalara göre en iyi oyununu oynadı, Vlado'ya 2-3 kez bloksuz hücum ettirdi. Özlediğim Ulaş'ı biraz olsun gördük ama bazı hücumlarda gereksiz yere Bojan'ın hücumunda ısrar ettiriyor ve bu bizim bazen maç kaybetmemize bile sebep olabiliyor.

Tomi ve Vlado'nun dün attığı harika servisler,özellikle takımın aksine son haftalarda Bojan ile birlikte takımın en iyisi olan Tomi'nin (savunmada zaman zaman aksasa da )hücum performansı bize maçı getiren unsurlar oldu. Uzun süredir Belediye'yi hiç bu kadar temiz yenmemiştik o da sevindirici bir başka unsur oldu. :)
 

Üst