Aile Toplantısı 18. Hafta Konuğu : Bağdat Kaynak

Soru alımı başlamıştır.

Röportaj teklifini kabul ettiği için Bağdat Kaynak'a ve soru yönelten herkese şimdiden teşekkürler.

Son Gün : 28 Ocak 2011 / 23:59

1 - Yaşam Felsefesi nedir?
2 - Ne tür kitap ve filmlerden hoşlanır?
3 - Bir roman yazmaya kalksa en can alıcı cümlesi ya da kelimesi ne olurdu?
4 - Hobiler ve fobileri nedir? Daha doğrusu fobisi var mıdır?
5 - Bildiğim kadarıyla İstanbul'da değil de Kahramanmaraş'ta yaşıyordu acaba uzaktan Galataaray'ı sevmek nasıl bir duygu?
6 - Galatasaray'lı olmanın nesi ayrıcalık?
7 - İki zıt kutuplu insanların forum gibi, sözlükler gibi daha doğrusu bu sanal alemde "adam gibi" oturup tartışması ya da fikir teatrisinde bulunması olası mıdır?
8 - Objektif falan olmadan ülke gerçeklerini kendi penceresinden kısaca özetleyebilir mi?
9 - Bir insanda sevmediği yönlerini gördüğünde onu kaybetmeyi mi yoksa kazanmayı mı seçer? Kazanmayı seçerse hangi yollarla yapar..?

p.s: Biliyorum sorular fazla oldu, affola..

Barış, sorulması muhtemel soruları genel anlamda bitirmişin. Madem çok olduğunu biliyorsun, niye soruyorsun o kadar soruyu? : ) Neyse ben sorularıma geçeyim...

* Forumla tanışmanız yazdığınız ilk iletiyle mi başladı yoksa öncesinde birçok üye gibi uzaktan takip ediyor muydunuz? Ve attığınız ilk iletinin öncesiyle sonrasıyla hikayesi...

* Sosyal devletin önemli hizmetlerinden biridir yetiştirme yurtları. Yurtlarda çok güzel şeyler olmasına rağmen bunlar basında yeteri kadar ilgi mi görmüyor yoksa haberlere yansıdığı gibi kanayan yaralarımızdan birisi mi yetiştirme yurtlarımız? Ve kurumda yaşanan sorunları gidermek için bireyler neler yapmalı, kurum/devlet ne gibi adımlar atmalı...

Onur Yavuz' Alıntı:
Barış, sorulması muhtemel soruları genel anlamda bitirmişin. Madem çok olduğunu biliyorsun, niye soruyorsun o kadar soruyu? : ) Neyse ben sorularıma geçeyim...
Hiç kusura bakmayın abi, başlık 1-2 gündür duruyordu sorsaydınız.. :p

Yemeyenin malını yerler.. :)

Kendisi tanımadığım için ve sorulcak sorular sorulduğu için forumdaki izlenimime göre bir soru sorayım..

Kendisininde benim gibi film manyağı olduğunu düşünüyorum çok film yada dizi izliyor diye biliyorum yada forumda takip ettiğim yerlerde çok yazısını gördüm şimdiye kadar kaç film izledi ?Yabancı dizilermi Türk dizilerimi daha çok izliyor?

Son olarak önerdiği film varmı? :p

Soru soran çok olmadığı için bütün sorular sorulur umarım ya da sorulmalı. :)

- Tribünlerde ki kadın/bayan taraftar oranından memnun mu?
- "Kadınlar erkeklerden daha çok küfür ediyor" tezine katılıyor mu?
- İkinci soruya paralel olarak küfürsüz bir tribün için ne yapılmalı? Söylenenler gibi çocuk ve kadın taraftarların stata gitmesi yeterli midir?

açıkcası sitenin kapanamsı açılması derken ben bu başlığı kaçırdım. Benimde sormak istediklerim vardı. Bir kere sitede ilk atıştığım insan olarak yeri ayrıdır :)) (gerçi pek atışma sayılmazdı) Hakkında açıkcası hiç bişi bilmiyorum. Genelde birne soru sorarken onun hakkında bir kaç bilgi de eklerdim beynimin bir köşesine.

Sosyal hizmetlerle yakın olduğunu biliyorum. Bende sokak çocukları gönüllüleri derneği üyesi, sosyal hizmetlerden bir çocuğu evlat edinmiş biri olarak (ailecek) buna çok sevindim.

Bu tarz bir yaklaşıma ne zaman geçtiğini nereden aklına geldiğini soracağım.

Öğretmen sanırım kendisi(emin değilim) Öğretmense ne öğretmeni? Şu an nerede yaşıyor.

Futbola ilgisi nereden geliyor. Zamanında Ali Samiyen nette söylemiştim. Futbol ön görüsü ve bakış açısı gerçekten çok beğendiğim bir düzeyde.

Basketbola ilgisi varmı yoksa GS minvalindemi dönüyor.

Futbol dışında sevdiği sporların bir sıralamasını yapabilir mi?

Geçmişte en sevdiği yerli ve yabancı dizi. Şu anda en sevdiği yerli ve yabancı dizi?

Lost mu? Prison Break mi? Heroesmi?

Müzik dinlemeyi sever mi rastladığında mı dinler? Dinlerse ne tarz müzikleri dinlemeyi tercih eder.

İsmini kim neden ve nereden aklına gelip koymuş?

İlk gittiği maç?

İstanbul mu ankara mı?

İstanbulda olduğunda gitmek için can attığı özel bir yeri varmı (mekan veya semt)

Başka sorularımda olacak.

Barış, işe başladığım için fırsat bulamıyorum. En yakın zamanda gerçekleştireceğiz inşallah.

Kusura bakmasın forum ahalisi.

Röportaj 18. hafta da tıkandı kaldı, röportaj ekibi dağıldı. E toplayın 1-2 kişiyi de devam edilsin röportajlara, daha bir sürü güzel insanı tanıyacağız burada.. : )

Evet , hiç mi gönüllü yok yani bu işi yapmak için ? Yiğit askerden döndü yanına bir ortak alıp devam edebilir röportaja ..

Bağdat abla ile röportaj yapılacaığını duyunca çok sevinmiştim ama resmen hevesim kursağımda kaldı. Röportaj iptal olduysa bir açıklama yapın en azından.

İlk fırsatta yapacağım arkadaşlar. Söyleşiyi yapmak aklımda, çok da özledim zaten. :) Ama, şu 15 günde çok fazla nete giremedim. Ancak, pek engel kalmadı. Bu akşam bile hazırlayabilirim soruları. Şu maçı atlatalım hele.