''Aile Toplantısı'' 2.Sezon 1.Hafta Konuğumuz Bağdat KAYNAK

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
E

Erdal Can İçelli

Misafir
Geçen seneden kalan ayıbı örtme zamanı :) Tekrar tekrar teşekkür ediyorum Bağdat Kaynağa

Son soru sorma tarihi:13.11.2011 23:59'a kadar.

Çok özel olmamakla beraber merak edilen her şeyi sorabilirsiniz.

Bu sezonun ilk röportajı ilginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

GSBASKET RÖPORTAJ EKİBİ

gsbasketroportaj@hotmail.com dilek,görüş ve şikayetleriniz için kullanacağımız yeni mail adresimiz !

Benim sorum hayata dair olacak . Hayatta karşılaştıgı olumsuz durumlarda onu oldugu gibi kabullenir mi yoksa mücadele edip olumsuz durumu tersine döndürmeyi mi tercih eder ?

İlk röportaj konusunda bir sürü soru sormuştum, burada kısa keseceğim. O günden bu güne dünya ve Türkiye'de bir sürü şey değişti, yaşandı. O yüzden tek bir soru soracağım.

1-Türkiye de doğuda yaşamak ve doğmak suç mudur? Bu konuda zorluklar yaşadı mı?

* Forumla tanışması yazdığı ilk iletiyle mi başladı yoksa öncesinde birçok üye gibi uzaktan takip ediyor muydu? Ve attığı ilk iletinin öncesiyle sonrasıyla hikayesi...

* Sosyal devletin önemli hizmetlerinden biridir yetiştirme yurtları. Yurtlarda çok güzel şeyler olmasına rağmen bunlar basında yeteri kadar ilgi mi görmüyor yoksa haberlere yansıdığı gibi kanayan yaralarımızdan birisi mi yetiştirme yurtlarımız? Ve kurumda yaşanan sorunları gidermek için bireyler neler yapmalı, kurum/devlet ne gibi adımlar atmalı...

* Edebiyatla arası nasıl? Hangi tür kitapları okumayı sever? Kitap seçerken nelere dikkat eder...

* Birçok kişi kendisini gsbasket.org´un da katkıda bulunduğu öğrencilerin bir basketbol maçına getirilmesi organizasyonuyla tanıdı. Bu organizasyonun ve birlikteliğin sonrasında öğrencilerde bıraktığı izlerin kısa bir öyküsünü dinlesek...

Röportaj ekibinin arşive bakıp ilk başlıkta sorulan soruları da dikkate alması gerektiğini düşünüyorum. Belki oraya yazdığı için bu başlıkta tekrar dillendirmek istemeyen üyeler olabilir.

O başlıkta da güzel sorular vardı...

Tekrar merhaba. Zaman da su gibi akıp geçiyor mübarek. Ben soruları aldım, yarın tüm gün evdeyim, iş yok çok şükür. Soruları hazırlayabilirim. Ondan sonra Erdal'a gönderebilirim.

Yiğit kaptanın işi çıktığı için hazırlayamadı.Ben bugün hazırladım ve yolladım cevap gelir gelmez yayınlayacağız.

Sevgiler saygılar.

Olur abi sen nasıl uygun gördüysen
Bağdat Kaynak röportajı sorular hazır yalnız 1 aylık seyahat için müsait olmadığını bildirdi ondan dolayı ertelemek zorunda kaldık bilginize.