Akwasi Yeboah

İlk yorum benden gelsin.

Sen iyi oyna ,takıma katkı ver biz forum olarak senden özür diliyelim.

İllaki sana birileri anlatmıştır en son açıklanma sebebini.
 
Galatasaray Nef 2023/24 transfer çalışmaları kapsamında sezonun üçüncü yabancı transferini geçtiğimiz sezon Darüşşafaka Lassa forması ile Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden 1.98 m boyundaki Gana asıllı İngiliz forvet Akwasi Yeboah ile 1+1 yıllık anlaşarak gerçekleştirdi. Yeni transferimiz Akwasi Yeboah’a Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyor, parçalı formamız altında başarılarla dolu bir yıl diliyoruz.

Galatasarayı SOYANNNNNN VAR ŞUBEDE HANUTÇULARRRRR VAR 1 SENELİK ANLAŞMADA YETMEMİŞ 1+1 İMZALANMIŞ
 
Telekom, Bourg'dan James Palmer'i getirdi. Ne kadar vermiş olabilir diye düşünüyorum, 150-200 bin civarında filandır herhalde. Altıncı adam olarak bile mantıklı gelmiyor Yeboah. Geçtiğimiz yıl da Morgan öyleydi. En azından Yeboah daha genç ve sakat değil.

Hoş gelmiş diyelim, kulübümüzde başarılar.
 
Ucuza geldiği için Halilovic'e kıyasla en azından benim için kredisi daha fazla olan, en kotu ihtimalle 6. yabancı olarak oynatacağımızı ve yerine transfer yapacağımızı düşündüğüm oyuncumuz. umarım bütün forum olarak yaniliriz ne diyeyim.
 
Geçtiğimiz sezonu yakından takip etmedim ama sosyal medyada basketbol bilgisine güvendiğim isimlerden gelen tepkileri görünce nerelerde oynadı, başarım düzeyi nasıldı diye biraz bakındım.

Anlaşılan transfer edenler benim yaptığımı bile yapmamış ya da aldığı ücreti düşününce kötü şeyler geliyor aklıma.
 
Ne yeteneğiyle ne de kariyeriyle Galatasaray'da oynamayı hak etmiyor. Jarell Martin, Corey Walden, Jonah Radebaugh, İsmet Akpınar, Sadık Kabaca ve Samet Geyik gibi kaliteli oyuncularla oynamayı hak etmiyor. İmza atarak bir yanlış yaptık. Sezona başlayarak başka bir yanlış yapılmamalı ve gönderilmeli. Yoksa bu konu her maç sonrası tepki ve küçümseme iletileriyle dolacak.
 
Yollar ayrılmalı ama Halilovic 'e göre daha anlaşılır, f/p olarak daha mantıklı transfer.
6.yabancı olarak biri kalırsa Yeboah kalır Halilovic yerine.

Ama kadro dengesi açısından Yeboah da kalmamalı. En zayıf olduğumuz bölge kanat. Goksenin Muhaymin Yeboah.

Atlet ve streç 4 e evrilebilecek tek oyuncumuz Muhaymin. Yerli olmasa kadroda tutulmaz. Skor ve savunma becerisi sınırlıyken kanada gelecek 3. oyuncunun net bir yabancı olması gerekiyordu. Yeboah fark yaratamiyor sorun orda.

Yoksa tek başına düşünüldüğünde 140 K dolara kadro genişliği için 6.yabancı olarak tutulması abes gelmese de eldeki oyuncular düşünüldüğünde forvet özellikli oyuncu açığını kapatamaz. 2.5 numara için elde zaten guard çok. Göksenin 'in siyahi benzeri çok mu elzemdi hayır. Rol açısından net ihtiyaç bir tip değil en fazla 6.yabancı olur. Bana kalsa gereksiz maliyet.

Halilovic 'i tutmaksa takımı zayıflatmak demek. 4.uzun diye benchte oturtamayacagimiza göre. Yollar kesinlikle ayrılmalı Halilovic ile.
 
Son düzenleme:
Madem 7/7 üçlük atmak gibi huyların vardı, neden bunu daha önce göstermedin ? Böyle oynarsan kimse senden formayı alamaz.
 

Üst