Ankara´da Banvit Maçı

Madem Bandırma´ya gidemiyoruz, kendi tribünümüzü Ankara´da yaratalım istedik... Pazar günü 12:30´da Beşevler Metrosu çıkışında buluşup uygun bir mekan bulup kapağı atacağız.

1- Serdar Mengi
2- Alperen Kaplan
3- Onur Yavuz
4- ...

Not: "Yenilmez Armada" t-shirti giyme zorunluluğu yoktur. : )

4'ü özellikle boş bırakmış ki, altına denden işaretini koyayım diye. :D

Saat uygun. Ben de varım. Gerçi uygun olmasa da yaratırız. Bugünlerde çoğu şeyi feda ediyorum zaten. Takımımız için mi yapmayacağım bunu? :)

1- Serdar Mengi
2- Alperen Kaplan
3- Onur Yavuz
4- '' Balcı

Gelmezsem ayıp olur. Hem Ankara'dakilerle uzun süre görüşememe ihtimalim doğabilir, bu yüzden ayrıca gelmek istiyorum.

1- Serdar Mengi
2- Alperen Kaplan
3- Onur Yavuz
4- '' Balcı
5- Kerem Seçer

Kadronun bu kadar sağlam olacağını tahmin etmemiştim. Bilsem, bu kadar karın ağrısı çekmezdim Bandırma´ya gidemeyeceğim için. : )

Onur abi biraz çalışma yap da kadroyu daha da genişlet. :)

Ayrıca yarı finalde eşleşirsek Bandırma'ya gitmeyen Fenerli olsun. Gerekirse tek gideceğim. :)

Not: Bu hafta gitmemin imkanı yok gerçekten. Yoksa kalkıp giderdim.

Erkek Takımı bölümüne girip Mola´ya uğramayan Ankaralılar vardır düşüncesiyle çalışmanın ilk adımını attım Kerem, başlığı Erkek Takımı bölümüne taşıdım. : )

Sonraki Banvit deplasmana Ankara´dan da otobüs kaldıralım. Yalan yok, kıskandım gidecek olanları. : )

Bandırmaya giden tayfayı kıskandığımdan o konuya mesaj bile atmadım, gerçekten gidilmesi gereken bir deplasmandı. Hem de bu insanlarla.. Ankara'da toplu izleme fikri ise çok iyi olmuş, bir sorun ya da mani çıkmazsa gelebilirim bende.

Mekan olarakta Kurtuluş Abi'nin evi iyi olurdu ama o da bizim buraya, Eryaman'a geldi. :) Artık güzel bir mekan bulmak gerek, ayrıca uzun zamandır göremediğimiz Alperen ve Kerem'i de görmek iyi olacak. =)

Benim de aklıma ilk orası geldi Kerem, ama adını anımsayamayınca yazmadım. Yine büyük ekranı verirlerse güzel olur.

Madem Bandırma´ya gidemiyoruz, kendi tribünümüzü Ankara´da yaratalım istedik... Pazar günü 12:30´da Beşevler Metrosu çıkışında buluşup uygun bir mekan bulup kapağı atacağız.

1- Serdar Mengi
2- Alperen Kaplan
3- Onur Yavuz
4- ...

Not: "Yenilmez Armada" t-shirti giyme zorunluluğu yoktur. : )

Zaman ve mekan konusunda değişiklik yok değil mi abi? 12:30'da görüşürüz. Yalnız doğru çıkışa gelebilirim inşallah. Kaç çıkışı var bilmiyorum da. Bahçeli tarafındaki mi oluyor bizimki? :)