Ankara´da Final Heyecanı

Maç Abdi İpekçi´de olsa açmazdım, zaten sabıkamız da var... : )

Eğer sadece Onur Balcı ile seyredeceksem maçı, hiç gereği yok, evde izlerim daha iyi. : ) Ankara´da ikamet edip daha önce tanışma fırsatını bulamadığımız isimleri de aramızda görmek isteriz.

Mekan olarak eskiden olsa Cafe Yazıcı derdim, hem kendinizi ev rahatlığında hissettiriyor, hem de fiyatlar gayet makuldü ama kapandı. O kalitede hizmetin sunulduğu bir yerin mevcut fiyat politikasıyla ömrünün uzun olması düşünülemezdi zaten.

Beşevler tarafında bir yerlerde oluruz...

Cumartesi günü varım; ama pazartesi gelemem.

Ayrıca; "Eğer sadece Onur Yavuz ile seyredeceksem maçı, hiç gereği yok, evde izlerim daha iyi." :)

Ooo, Onur Reis açmış başlığı. Gerçi yine başlığı açıp gider bir yerlere, hayır yapmadığı iş değil.. =) Şaka bir yana Pazartesi bende gelemem, Cumartesi de yüzde yüz gelirim diyemem ama gelmeye çalışacağım. Mekan için de milli maçı izlediğimiz yer vardı ya Onur Abi, orası olabilir. Gerçi adını da yerini de unuttum ama olsun, sen hatırlarsın. : )

Barış, gelmeye çalışacağım diye bir şey yok. Sinan Erdem´e gideceksen bir şey diyemem. Onun haricinde mazeret kabul etmiyoruz. : )

Bu arada yola arabayla çık ki Kurtuluş da gelmeyi tercih etsin. Yoksa adam yolun yarısını çoktan geçmiş. Kim gidecek şimdi Beşevler´e, evimde seyrederim der. : )

Barış, gelmeye çalışacağım diye bir şey yok. Sinan Erdem´e gideceksen bir şey diyemem. Onun haricinde mazeret kabul etmiyoruz. : )

Bu arada yola arabayla çık ki Kurtuluş da gelmeyi tercih etsin. Yoksa adam yolun yarısını çoktan geçmiş. Kim gidecek şimdi Beşevler´e, evimde seyrederim der. : )
Abi, araba olsa can kurban. Bizimkiler İstanbul semalarında e haliyle araba da onlarda. : ) Bu yüzden yüzde yüz gelirim diyemiyorum demiştim, hangi gün döneceklerini bilemediğim için o gün çıkar gelirler falan. Ben Kurtuluş Abi ile konuşurum, eğer evde olursa otobüs+metro ile birlikte geliriz. : )

Beşevler'e doğru yöneldiğimiz çıkış. :) Benzinliğin olduğu yerde. Gazi Üniversitesi ve Tandoğan tarafı değil de, diğer taraf.

Zaten birbirimizi bulmamız zor olmaz. :)

Vaaaay Vay. Çok değil 1 sene önce Ankara'lılar İstanbul tayfası ile alay ediyordu. "Bir toplanamadınız, biz kaç kere toplandık" diyordu. Şimdi ise mesela Savaş, Banvit serisi ik maçında -20:00 aslanımdayız- yazmıştı. Tabi hemen koştuk icazet ettik, 30-40 kişi maç seyrettik :)) Ne yapsak Ankara'ya Savaş mı lazım Onur kalkamadı bu yükten :))

Onur( Balcı ), Onur Abi ve Barış'la ( Yarar ) birlikte güzel bir akşam geçirdik, keşke galibiyetle ayrılsaydık mekandan ama nasip değilmiş. Bir daha ki sefere daha kalabalık olmak dileğiyle.

Ben malesef işim çıktığı için gelemedim.Gelsem ilk yarıyı ksçırıyordum. Ama gelsem belki uğursuzluğu dağıtırdım. Gelemediğim için özür dilerim.

Aslında hazır Onur Balcı yokken buluşup izlesek güzel olurdu ama birlikte izleme fikri varsa bugünkü buluşmaya ben de katılamam.