Ankara´dan Dostlara Çağrı...

Ne demişler;

Dost matematiksel olmalı;
Sevinci çarpmalı
Üzüntüyü bölmeli
Geçmişi çıkarmalı
Yarını toplamalı...

9 Nisan 2011 Cumartesi günü saat 14:00´de matematikle içiçe bir gün geçirmeye niyetli olan herkesi bekleriz Bilkent TSK Rehabilitasyon Merkezi içerisindeki salona...

Bornova Barış Gücü Tekerlekli Sandalye Takımı´nı desteklemek, Karagücü´nü alkışlamak, dost Arda Öztürk´ü beyaz mendillerle istifaya davet etmek için...

Serdar Abi, ortada başarısızlık varsa bedeli sorumlularca ödenmelidir.

Eğer şartlar gerektirirse beyaz mendilimizi sallarız maç sonu Arda Öztürk için. İş başka arkadaşlık başka...

Mehmet Helvacı ile uğraşmak çocuk oyuncağı Nilay. Asıl mesele Arda Öztürk´ün üzerine oynayabilmek. : )

Geçen gün konuştuk, 4-5 kişi ile gelecektik forumdan ancak yarın İstanbul'dan arkadaşım gelecekmiş. Sabah yola çıkıyormuş, bakalım gelebilirsem hem Arda'ya hem de öğrencilerine destek vermeyi isterim.

Ankara´da Barışın Gücü...

Düştük yollara ama bu sefer Galatasaray için olmasa da sarı kırmızıya gönül vermiş bir dostun ligde kalma çabalarına tanıklık etmek için. Umut, Galatasaraylıların çabuk pes etmeyeceği ve süpriz sonuçlara imza atabileceğine olan inançtı...

Maç başlayınca birden Tekerlekli Sandalye Basketbolunu izlemeyi özlediğimi anladım. O tekerleklerin hızlı dönmesi için harcanan çaba, ani duruşlar için elin tekerlere yapışması... İlk bölümde Barışgücü başabaş bir mücadele sergilese de ikinci bölümle birlikte iki takım arasındaki fark skora yansımaya başladı. Son bölümde Barışgücü farkı eritmeye başladı ama Karagücü tecrübesini sahaya yansıtarak rahat bir galibiyet aldı.

Maçın son bölümünde beyaz mendilimi çıkarıp elimde beklettim. Son bölümde teknik faul alınca ortamı iyice germemek için "Arda Öztürk İstifa" diye bağırmadım ama maç sonu beyaz mendilimi muhatabına verdim. Muhtemelen o almıştır mesajı.

Öğrendim ki haftaya ligde kalma adına çok kritik bir maçı varmış Barışgücü´nün. Başarabilirsin Arda!..

Onur Yavuz'u karşımda tribünde görmek güzeldi.O da kendini kaptırdı hatta bir ara bandırma da kameralara yansıyan gözlükle sahneyi yaşıyordu yine :)

Maöa gelmek isteyip gelemeyen ve selamlarını gönderen abiler arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.Düşünmeniz bile yeterdi..

Maç içinse kaybetmemize rağmen bizim için güzel ve zevkli bir oyundu.Ama kadro kalitesi tecrübe filan derken bir yerden sonra tutunamıyoruz oyuna.
Onur abinin dediği gibi haftaya oynayacağımız final gibi bir maç olan İstanbul mesaisene başlıyoruz..

O gün sabah Ankara'dan ayrılmam gerektiği için maça gelemedim, Onur Abi iletmiştir.

Önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim Arda Abi...