Arka Sokaklar

Başrollerinde Zafer Ergin , Şevket Çoruh , Özgür Ozan ,Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler,Alp Korkmaz,Çağla Kubat,Berk Oktay ın Paylaştığı Kanal D Ekranlarında Her Pazartesi Yayınlanan Reyting Rekortmeni , Dizi İstanbul Sokaklarında Suçluların Peşinde Koşan Bir Ekip'in Sıradışı Maceralarını Anlatıyor...

Diziden birkaç bölüm önce İlker İnanoğlu ayrıldı, kendisinin yeniden başlayacak Doktorlar dizisinde rol alması bekleniyor. Söylentiler arasında Gamze Özçelik'in de diziye tekrar dönme durumu var..

Zannedersem Ezel'den dolayı bu diziden bahsedilmiyor. Ben ilk bölümünden beni bu diziyi izliyorum. Ezel'i arada kaçırdığım için bi daha izlemedim. Forumda da belki vardır sevenleri bu polisiye dizisinin :p

Kanlıca, Kavacık, Anadoluhisarı, Çengelköy'de ne kadar sokak varsa hepsinde çekiliyor.. Nereye gitsem karşımdalar.. Bu bölgede postacılık yapmak isteyenler kaçırmasın derim.. Ezberlersiniz her köşesini..

En çok da bir ihbar geldiğinde "Ali şurdan sola dönüceksin çok yakındayız zaten." demelerine hastayım, arkadaş bi kere de bi yere uzakken ihbar gelsin ya.

Arka Sokaklar'ın Başarı Sırrı Ne ?

Kanal D'de pazartesi akşamları ekrana gelen ve karşısına hangi yapım gelirse gelsin reytingini korumasını bilen Arka Sokaklar'ın sadık bir izleyici grubu var.
Dizinin yıllardır bu kadar tutkuyla izlenmesinin başlıca sebebi adalet duygusunun iyi işlenmesi... Kahraman polislerimiz her bölüm kim olursa olsun adaletin tecelli etmesi için ellerinden geleni yapıyor ve sonunda da başarılı oluyor. Belki bir polisi dizi Arka Sokaklar, ama bol bol kanlı görüntüler yok bu dizide. Çatışma sahneleri bile itinayla hazırlanıyor. Seyirci bu çatışma görüntülerinden rahatsız olmuyor. Dizinin her bölüm farklı bir olayı işlemesi de izleyenlerin ilgisini ayakta tutuyor

Alıntı

Yapımcılar dizinin 209. bölüm ile sezon finali yapılacağını ve gelecek sezon da devam edeceğini belirttiler.. Dizinin zaten ilk yayına girdiği zamanlarda bunun 5 senelik bir proje olduğu açıklanmıştı. Bakalım seneye 5. sezonu olacak olan dizi en başta dendiği gibi son sezonu mu olacak..

Arka Sokaklar Dizisinde Olay Hata

İzleyici Meryem Genç, Yüksel Aytuğ'un köşesinden Arka Sokaklar dizisindeki devamlılık hatasına dikkat çekiyor:

"Dün akşam (pazartesi) kanalları gezerken Arka Sokaklar'a bir göz attım. Dikkatimi çeken çok komik bir ayrıntı vardı.

Komiser Murat ile Komiser Ali otomobille devriye geziyorlar. Görüntüyü iki açıdan çekmişler. Sağdan konuştuğunda Murat'ı, soldan da Ali'yi gösteriyorlar. Ama komik olan; Ali'yi gösterirken cam çamur içinde, dışarda şakır şakır yağmur yağıyor. Murat'ı gösterirken ne hikmetse arabanın o tarafına yağmur düşmüyor. Sanırım bulut sadece Ali'nin tarafındaydı. Zira diğer tarafta hava günlük güneşlikti!"

Arka Sokaklar'a Geri Dönüyorlar

Gamze Özçelik Komiser Zeynep'i canlandırdığı "Arka Sokaklar" dizisinden 2009 yılında hamile kaldığı için ayrılmıştı. Komiser Engin'i oynayan İlker İnanoğlu da geçtiğimiz yıl ekipten ayrılmış, bu sürpriz karara rol arkadaşı Zafer Ergin'le yaşadığı tartışmanın neden olduğu öne sürülmüştü. Özçelik ve İnanoğlu, diziye dönüyor. Özçelik yerine diziye dahil olan Çağla Kubat önümüzdeki günlerde sörf turnuvasına katılmak için yurtdışına gidecek, Özçelik ve İnanoğlu da diziye geri dönüp rollerine kaldığı yerden devam edecek.

Arka Sokaklar'a yeni bir transfer daha

Türker İnanoğlu'nun artık bir ekran klasiği haline gelen dizisi 'Arka Sokaklar'ın ekibine yeni bir oyuncu katıldı.

Uzun süre oyunculuğa ara veren ve Amerika'da eğitim alan Yasemin Balık, İstanbul'a döner dönmez 'Arka Sokaklar' dizisine transfer oldu.

Dizide Mesut komiseri canlandıran Şevket Çoruh'un şarkıcı sevgilisi Seyran karakterini oynamaya başlayan Balık, söz ve müziği kendisine ait olan şarkıları kendi sesiyle söyleyecek.

Güzel sanatçı daha önce 'Pusat' ve 'Hacı' dizileriyle adını duyurmuştu. (Milliyet)