Av Mevsimi

Bir Yavuz Tugrul filmi.Kadrosu cok basarılı isimlerle cekiliyor,Sener Sen,Cem Yılmaz,Cetin tekindor vede bir kac daha cok iyi oyuncu ile suanda film cekiliyor .

Film 2010 aralık ayında vizyona giricek,Konusu iki polisin bir cinayet sonrası hayatlarının nasıl degistigini anlatıyor.

Dün Robin HooD a girerken teezer dönmeye basladı icimden biz niye böle güzel resimler,cekimler yapamıyoruz derken yutkunamadım cünkü teezerin AV MEVSİMİNE ait oldugunu gördüm

Merakla bekliyecegiz sanırım

İnternette teaserlarını gördüm ve yine hayran kaldım. Yavuz Turgul ve Şener Şen aynı ekipte olurda izlenmez mi o film? Kesinlikle izleyeceğim..

Ayrıca şu anda TRT Haber'de Yavuz Turgul canlı yayında, izlemek isteyenlere duyurulur.

İlk olarak 10 Aralık olarak ilan edilen gösterime girme tarihi 3 Aralık'a alınmış, merakla bekliyorum. Yeni bir Yavuz Turgul efanesi olacağına eminim..

Gösterime girmiş. Bu haftasonu gitmek istiyorum. Cem Yılmaz için değil Şener Şen için gideceğim. Yavuz Turgul filmlerini de severim zaten. Beğeneceğimi düşünüyorum.

New Yorkta Beş Minare filminden önce Fragmanı göstermişlerdi yine arkadaşlarla o anda sözleşip bu filmede gelelim demiştik.

Müthiş bir kadro. Cem Yılmaz ın roldeki karakterini ve nasıl oynadığını çok merak ediyorum.

En kısa zamanda izlenmesi gerek.

Bugun izleyebildim, kotu değil kesinlikle çogu Hollywood filmine tercih ederim ama çok begendigimi soyleyemem. Tipik Yavuz Turgul filmi olmuş.

Yine son zamanda izledigim Prensesin Uykusu (Çağan Irmak) da beklentimin altında çıktı.

Uzun bir aradan sonra ev halkı ile toplanıp gideceğim film olacak Av Mevsimi, peder bile yıllardır sinema suskunluğunu bu filmle bozacak. Heyecanlıyız, bekliyoruz.. : )

Çok net: Senaryo ilkokul düzeyinde. Olayın nereye gideceği filmin yarım saati geçtikten sonra belli olur.
Ama Cem Yılmaz, Şener Şen ve özellikle Çetin Tekindor çok çok güzel oynamışlar. Olay kurgusunu düşünmezseniz 10 numara film. Mekanlar, çekimler hepsi çok güzel.
Cem Yılmaz'da boş durmamış tabi 3 tane espri var film içinde :)

En sonunda bugün 17:00 matinesine gidebildim.

Bu zamana kadar gidemediğim için haliyle de hakkında yazılan hiç bir şeyi okumadım, kimler ne demiş bilmiyorum. Beğenen beğenmeyen olacaktır ama Yavuz Turgul ve Şener Şen ikilisini hâlâ öğrenemeyenler ayıp ediyorlar. Özellikle Yavuz Turgul üstadın yapısı bu, ben beğendim şahsen. Özellikle Okan Yalabık, Cem Yılmaz, Melisa Sözen ve Çetin Tekindor'un performansları harikaydı, Şener Şen'i saymıyorum bile. Bu adam ne yapsa döktürüyor..

Filmin biraz uzun olması sıkabilir belki insanları ama ben hiç sıkılmadım, gerçekten tam bir "Yavuz Turgul Filmi" olmuş.

8/10