Ayşegül Günay

Ayşegül Günay Galatasaray Odeabank'ta

Galatasaray Odeabank, Ayşegül Günay ile 1 + 1 + 1 senelik anlaşmaya varmıştır.


Ayşegül Günay
Kasım 1992 doğumlu Ayşegül Günay son olarak Kayseri KASKİ forması giydi. Euroleague'te de mücadele edip Son 8'e kalan temsilcimizde 21 yaşında olmasına karşın ligde 25 dakika süre alıp 9,3 sayı ortalaması yakaladı. 1,73 metre boyunda olup guard pozisyonunda görev alan Ayşegül Günay dış şutlardaki başarısıyla dikkat çekmiş ve Milli Takıma kadar yükselmişti. Günay daha önce Çankaya Üniversitesi'nde oynamıştı.
 
1+1+1 Her sene sonu oyuncu veya kulüp belirli bir ücret ödeyerek sözleşmeden çıkabilir demek.
Güzel bir uygulama bence ,futboldada uygulanabilir.
 
Kaski'de Martinez'le guard görevini üstleniyordu. Bence oldukça yetenekli ve geleceği parlak yerli guardlar arasında. Çalışırsa, kendini geliştirirse birkaç sene içinde Türkiye'nin en önemli point guardlarından biri olacağını düşünüyorum.
 
Yaşın daha genç, bomboş atışları kaçırıyorsun. Salondan çıkmadan şut çalış!
 
ZErrPg.jpg


Yuvana hoşgeldin Ayşegül Günay...
 
Son düzenleme:
9DMN1Q.jpg


Sağlık raporu: Ayşegül Günay

Fenerbahçe maçının ilk çeyreğinde ikili mücadele sırasında yerde kalan oyuncumuz Ayşegül Günay sakatlanarak kenara geldi. Maç sonrasında kulüp doktorumuz tarafından yapılan kontrollerde oyuncumuzun sağ diz ön çapraz bağlarında kopma meydana geldiği saptanmıştır.

Bahçelievler Medical Park’ta operasyon geçirecek olan oyuncumuz Ayşegül Günay’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, hızlı bir iyileşme süreci dileriz.Maç sonrasında kulüp doktorumuz tarafından yapılan kontrollerde oyuncumuzun sağ diz ön çapraz bağlarında kopma meydana geldiği saptanmıştır.

Bahçelievler Medical Park’ta operasyon geçirecek olan oyuncumuz Ayşegül Günay’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, hızlı bir iyileşme süreci dileriz.
 
Son düzenleme:

Üst