Bahtsizbedewi Askerden GELDİ( HÜRGENERAL FIRAT)

Walla Açıköğretimde okuycam diye ne ewdekilere muhtaç kalırım, nede annemle bütün gün ewde gelinim olurmusun geryiklerini çekemezdim. Yada kıçı kırık insanların 400500 mil. için ağız kokularını çekemicemi anlayınca (askerlik olmadan adam akıllı 1iş olmuyo Varan'a muavin olarak bile almıolar anlayın durumu)lan olm senin kulağını çekip Osman HATTAT bile demedi bu maçın sonu yok önce kendini kurtar dediğini de diyince dedimki şu vatan borcunu yapıp gelelim inanın burda durduğum her dakika kayıp en azından yapıp gelip önümüze bakarım (açıkçası gidip gelmeyi de pek düşünmüyom ama şehit durumları...) hayırlısı diorum.
Neyse kısaca burda 1 1imizi iyiy kötü tanıdık aynı amaç için 1 arada bulunduk sewenimiz de war sewmeyenimizde herkese karşı warsa 1 gafımız affola ,kısmet olursa ayın en geç 26 sı gibi teslim olacağım daha nereye düşeceğim belli deil öğrenince sölerim .
Hadi Allah'a emanet olun.
1de son söz yenilmezArmada'ya adam olun görenler bakanlar way be desinler kimse size laf etmesin,edemesin...

Sevgili Fırat,

Senin durumunda biri için askerliğini biran önce yapman akıllıca uzatmanın bir anlamı yok.

Askerde sana tavsiyem uyumlu olman ki tam tersi olacağını zaten zannetmiyorum. erşeyi yaparım diye sorumlulukta alma sonra zor duruma düşebilirsin, verilen emirleri yap,verilen görevleride en iyi şekilde yap. Bunun dışında yanına alacağın klasik şeylerin dışında sana tavsiyem mutlaka elbiselerde,ceketlerde kullanılan kol vatkalarından yanına alman botlarının arka kısmına bunları koy ki bot vurmasın. Bu konuda ihmal gelme o vatkalar can simidi gibidir.

Dikiş dikmesini bilmiyorsan annenden öğren ne olur nolmaz işine yarayabilir.

Kimseye borç para verme.

Sağlığına,beslenmene dikkat et.

Düzenli ol. Giyimine kıyafetine çok dikkat et. Kıyafetin ve duruşun çok önemli.

Yolun açık olsun,Alalh mahçup etmesin seni.

Hayatındaki son ve en uzun tatiline cıkıyorsun Fırat.

Bu sözümü askerden dönünce daha iyi anlarsın.Hayırlı teskereler...

wotws ve onursal; izin verin de bu tatil mevzusunu GERCEKTEN askerlik yapan insanlar yazsın !!!

Her iki tarafın da sıkıntıları var. Burasının yani sivil yaşamın sıkıntısı ayrı, orasının ayrı . Ancak ne olursa olsun Türk milleti özgürlüğüne ve bağımsızlığına düşkün bir ulustur. Sadece bu detay bile askerliğin tatil olup olmadıgını yorumlayabilir.
Aslında çok doluyum, askerden daha yeni gelmiş olmamın da rolü büyük tabi. Ama aranızdaki en sıcak asker olarak, böyle tatili kim istiyorsa yapsın derim ...

Korkutma askere gdeceklerin gozunu. İyi tarafından baksınlar.

Bu arada Fırat aklında olsun askere gitmeden once kesinlikle Kerem'in anılarını dinleme :)

Saolun arkadaşlar takım ewet 'O' dediğiniz pankartla çıkacak hermaç pankartım tribünlerde asılı duracak!!!
Hayırlısıyla yapıp gelelim de önümüze bakalım...

Canım kardeşim. aslanım.. kankanm... seninle senelerdir arkadaşız. bir basket maçında 2 bağıran manyaktan biri sen öbürü bendim.. ben gittim geldim sıra sende artık. allah yolunu açık etsin.. maçtada konuşuruz zaten.. hakkını helal et aslanım. bi yardımımız dokumursa ne mutlu...

Fıratcım 1.5 sene asagıdaki sorunların hicbirini yasamayacaksın o yüzden cok sanslısın...

Para kazanma
Yiyecek yemek bulma
Yatacak yer
Trafik
Basketbol subesinin iç acısı hali

bu liste daha da uzatılabiir,sen sadece sana söyleninlenleri yap yeter,rahat olacksın...

Ya az çok tanıyosunuz ters 1 tip değilim artı kendimi beğenmişlik efelik gibi işlerimde yok anlattığım üzere olmadan olmuyo askerlik ya hepsini geçtim VATAN borcu daha ne olsun:)

dostlar
bahsızın acemelı bırlıgı bellı oldu

MANISA PIYADE

sunu bılıyoruz ki dusuneceği iki şeyi var

ONCE VATAN
VE GALATASARAY

seni seviyoruz...

yenilmezArmada

Yenilmez Armada' Alıntı:
dostlar
bahsızın acemelı bırlıgı bellı oldu

MANISA PIYADE