Basımız saolsun..

Yakup Kurt'a ağlıyoruz
Kısasürede başarılı bir organizasyonla adını Türkiye'ye duyuran yoksullara ve kimsesizler ile muhtaçlara yardım ile ünlenen, yurd dışında da benzer organizasyonlara imza atan Deniz Feneri oluşumunun Trabzon sorumlusu Cengiz Topel İlköğretim Okulunun beden eğitim öğretmeni Yakup Kurt yaşamını yitirdi.
Kurt, haft asonu tatili nedeni ile köyü Of Gülderen'e geldi. Dün köyün kırsal alanına çıkan Yakup Kurt, burada odun kesmeye başladı. Köyün yaşlıları ile kendine odun kesen Kurt bir ara dağlık bölgdeki çalılıkları da kesmek için uçurumlu bölgeye geldi.Burada bir müddet çalışan Kurt bir anda dengesini kaybedince uçunuma yuvarlandı. Çevredekilerin yetişmesi ile uçurumdan çıkartılan Kurt hastahayeye getirilmek için yola çıkartıldı. Ancak Yakup Kurt yolda hayatını kaybetti. Kurt'un cezasi bugün toprağa verilecek.
Deniz Feneri ailesini sok eden bu ölüm büyük bir üzüntü yaratırken, tatilde öğretmenlerinin öldüğünü öğrenen minik öğrecileri ise neye uğradığını sasırdı...

bu hoca bızım ortaokulda beden ogretmenımızdı kendısı cok ıı bırısıydı 32 yasında ve ıkı cocuk babası anı olumu herkesı yıktı ve butun trabzon yakup hocama aglıo SENI UNUTMAYACZ UNUTAMAYACAZ hocam

Allah rahmet eylesin.Cidden hep bu ülkeye iyilik yapmak isteyenler ölüyor.Ve malesef hayattayken hak edip bulamadıkları değeri öldükten sonra buluyorlar. :(