Basketbol | 28 Şubat Çarşamba Saat:21.00 Maltepe (Pamukspor)

Pamukspor tesislerinde oynadığımız basketbolda katılım sıkıntısı hat safhada. 2500 üyesi olan bir forumdan kimsenin talepte bulunmaması canımı sıkıyor biraz. İş çıkışı güzel bir akşam sporu olur.

Geliyorm demek için çekinmeyin, aman aman oynayan yok, oynamaya da ihtiyaç yok zaten gelebilmek için. Ulaşım diyorsanız, onda da sonuna kadar yardım etmeye çalışacağım yolları tarif ederek. Hem bizle de tanışmış olursunuz diyeyim..

Evet beyler görelim bakalım basketbolunuzu :)

Espri bir yana; maksat spor olsun , kaynaşma olsun; insanlar birbirini görsün tanısın diyerekten bu organizasyonlar yapılıyor.

Amacı basketbol sporu olan bu sitede de basketbol organizasyonu yapmaktan daha mantıklı ne olabilir ki ;)

ya organizasyon adresinin ataköy emlak bankası olduğunda kesinlikle katılmak isterim ama maltepe karsı taraf cok uzak geliyor bana

Beyler sonuc olarak Carsamba aksamı kimler organizasyona katılabilecek?

Ona göre kiralamakta gecikip de salonu kaptırmayalım.

Lütfen kesin cevabımızı yazalım.

1 Arda
2 Önder
3 Ömer
4 Emre
5 Sertac
6 Engin

Şu an için altı (6) kişiyiz. Ayrıca gelecek olan arkadaslar lütfen bildirsinler.

28 Subat Carsamba saat 21.00' den itibaren Maltepe' deki Pamukspor Tesisleri' ndeyiz.

Valla bugün gelmeyenler büyük bir hata yaptılar. Espirileriyle, herşeyiyle hem eğlendik, hem de kaliteli bir basketbol oynadık.

Nedense bugün çok eğlendim. Herhalde şutlar falan girince, biraz da takım arkadaşlarımın bana güvenmesi sonucu rahat top kullanmamla aldım bu zevki.

Önder abi şutunu çok geliştirmiş, neredeyse boş şut kaçırmadı bugün.

Sertaç abi 20 - 25 kadar asistimi yedi, ama olsun. Bi o kadar da attı. :p

Engin abi kritik anlardaki şutlarıyla ön plana çıktı.

Emre abi yine çok zorladı bazı posizyonlarda, ama bu sefer çoğunu sayıya çevirdi.

Ve işte Arda Ezer, bir bloğumu saymadı. Ama sağolsun Sertaç abi intikamımı aldı.

Ömer H.' Alıntı:
Valla bugün gelmeyenler büyük bir hata yaptılar. Espirileriyle, herşeyiyle hem eğlendik, hem de kaliteli bir basketbol oynadık.

Nedense bugün çok eğlendim. Herhalde şutlar falan girince, biraz da takım arkadaşlarımın bana güvenmesi sonucu rahat top kullanmamla aldım bu zevki.

Önder abi şutunu çok geliştirmiş, neredeyse boş şut kaçırmadı bugün.

Sertaç abi 20 - 25 kadar asistimi yedi, ama olsun. Bi o kadar da attı. :p

Engin abi kritik anlardaki şutlarıyla ön plana çıktı.

Emre abi yine çok zorladı bazı posizyonlarda, ama bu sefer çoğunu sayıya çevirdi.

Ve işte Arda Ezer, bir bloğumu saymadı. Ama sağolsun Sertaç abi intikamımı aldı.

Arda EZER hangi blogunu saymadı Ömer ? Hayallerdesin yine bakıyorum.

Bu arada Arda EZER yine arkadaslara fundamental dersi verdi her zamanki gibi :)

Bir tanesinde sadece topa müdahele etmiştim, fakat işte faul dedin. Sen hangi pozisyonu kastettiğimi biliyorsun.

Fundamental dersleri güzeldi, teke tekte üzerinden bulduğum sayılarda eheh. :) ;)

Göker abi maalesef makina yoktu, bir sonrakine inşallah..

ah be abi istanbulda otursam kesin gelcem össye rağmen ama izmirde olunca haliyle uzak kalıo eğlenceli oluomu bu organizasyonlar?????