Basketbol Mecmuaları...

eskiden fastbreak alırdım çok da hoşuma giderdi.......
(hala çıkıyor mu bilmiyorum)

pivot alırdım...

fanatik basket hiç kaçırmazdım... şimdi almıyorum...

-------------------

siz neler alırdınız ya da alıyorsunuz?

Fast Break, Basket , Fiba Basketball Monthly ...

Sanırım 1990 yılından beri biriken bir arşive sahibim ....

fast break in posterlerine hastaydım ya...
iverson ve m.jordan posterleri hala duvarlarımdadır...

okuyayım bari birkaç eski sayı şimdi:)

SAYGIN AKEL' Alıntı:
Ben haftalık çıkan fanatik basket alırdım şimdi ise derslerin yoğunluğundan alamıyorum :shock:

bende trabzona geldiğimden beri almıom ..

bazen merak ediom kimler kaldı gazetede kişmler yazıo flm die ama

eskiden fast break her ay alırdım
pivot wardı oda öle

ama son zamanlarda hiçbişi almıorum

ee herşeyi internetten takip edebilioruz artık :muhaha

walla fast break olsun pivot olsun hepsi arşivdi
heleki fanatikBASKET in ilk 350 sayısı (baam atmadıysa ) halan odamda arşiv olarak duruyo) insan eskileri yad ediyor!!!

2 yil öncesine kadar, 2 yil süresince Fanatik Basket aliyordum. Artik almiyorum. Sanirim internet sayesinde. Geçen bir gazete bayiisinde gözüme ilisti, ama almadim. Bakayim simdi, disariya çikinca alirim belki. :)
En son da geçen haftalarda Pivot aldim.

90 lı yıllara ait Fast Break lerim vardı gözüm gibi bakıyordum. Ben askere gidince valide atmış dergileri :?

Eski kitapçılarda faaln bulsam alıcam kesin. Bu arada 92 yılına ait sayılardan birinde "adam olacak çocuk" diye bir makale vardı. O sayıya sahip olan biri var mı ?

ozzy' Alıntı:
90 lı yıllara ait Fast Break lerim vardı gözüm gibi bakıyordum. Ben askere gidince valide atmış dergileri :?

Eski kitapçılarda faaln bulsam alıcam kesin. Bu arada 92 yılına ait sayılardan birinde "adam olacak çocuk" diye bir makale vardı. O sayıya sahip olan biri var mı ?

Sahaflarda falan bulmak mümkün değil fast-breakleri. Yani en azından benim bakmadığım yer kalmadı ama yok. Tek-tük bulunuyor belki 4-5 tane o kadar. Arşiv olarak bulamadım ben. Bulsam toptan alacaktım. Gerçi bende de 91'den beri arşiv olarak duruyor ama aradaki eksikler çok canımı sıkıyor.
92 sayıları bende eksiksiz olması lazım o bahsettiğin yazıyı bulmaya çalışacağım bir ara.

Bu ara sadece Pivot alıyorum o da düzenli değil. Eski kalite ve tadı bulamıyorum. Internet çok önemli bir yeri kaplıyor zaten. (bkz. http://www.batug.com ) Reklamlar :)