Basketbol&Sinema&Futbol Testi (Ödüllü)

Başka bir yer için yapmıştım bir ara geçen gördüm.Orası kullanmadıysa biz kullanalım dimi.
Cevapları pm yoluyla alalımki bakalım en fazla kaç bilen çıkıcak.

ödül Leventten :D

-Parmagini blok yapmaya çalisirken panyanin alt kismina sikistirarak kiran NBA yildizi kimdir ?

-Kolej yillarinda hava atisi sonrasi kendi potasina smaç vuran NBA yildizi kimdir ?

-NBA tarihinda quadruple-double yapan kaç oyuncu vardir ?

-Bir maçta 20 sayi 20 ribaund 20 asisti geçen oyuncu kimdir ?

-Bir Play-off maçinda 8 saniyede 8 sayi atan oyuncu kimdir ?

-Ablasinin annesi, annesinin ise anneannesi oldugunu yillar sonra bir gazeteci sayesinde ögrenen ünlü aktör kimdir

-Oynadigi filmlerden birinin yönetmeniyle evlenen bir digeriyle nisanlanan model/aktrist ?

-Bütün milli kariyeri boyunca sadece son maçinda kaybeden efsanevi oyuncunun herkes tarafindan bilinen ismi ?

-Profosyonel kariyerinde hiç sari kart görmemis efsanevi forvet ?

-Saçlari yüzünden milli takima kisa süreli alinmayan futbolu seyretmeyi bile sevmedigini açiklayan süper golcü ?

Nate Thurmond (Chicago-Atlanta maçında, 18.10.1974) 22 sayı, 14 ribaund, 13 asist ve 12 blok;
Alvin Robertson (San Antonio-Phoenix maçında, 28.02.1986) 20 sayı, 11 ribaund, 10 asist ve 10 top çalma;
Hakeem Olajuwon (Houston-Milwaukee maçında, 29.3.1990) 18 sayı, 16 ribaund, 10 asist ve 11 blok;
David Robinson (San Antonio-Detroit maçında, 17.2.1994) 34 sayı, 10 ribaund, 10 asist ve 10 blok.

evet tum cevapları buldum :)

1 ben wallace
2 ray allen
3 4 oyuncu ısımlerını ıstemedınız
4 wılt chamberlain
5 reggıe mıller
valla bu kadarını bulabıldım dıgerlerını de cok aradım ama