Bay Tahmin

Bay Tahmin eski gün ve saatine geri döndü. Bay tahmin artık Cumayı Cumartesiye bağlayan gece 00:00'da ve Cumartesi sabahı 10:00'da sizlerle buluşuyor.

Murat Özarı ve Fikret Engin yorumları ile kazandırmaya eski saatlerinde devam edecekler.

Gülmek isteyenlere bu programı tavsiye ederim.2 Saatlik akışta iddaa hakkında konuşulan süre 5 dakika gerisi paso geyik,komedi,şamata.İzleyicilerden gelenler koparıyo.Abi kaynanamı zehirliycem 3 banko mac.

Barcelona-Real Madrid macına Fikret engin ısrarla üst,Murat özarı ısrarla alt dedi.Fikret ısrarla abi üst'e 100 basıcam gel iddaa'ya yiyorsa dedi.Ama Murat özarı haklı cıktı mac 2-0 bitince.

Bu akşam 12 de tv8'de sabırsızlıkla bekliyorum.Gülmek isteyenlere tavsiye ederim özellikle izleyicilerden gelen mesajlara dikkat.örn:Murat abi ,bana Mozambik 2 .liginden 2 banko mac.Abilerim ben katalunyadan Mehmet.Abi ben Antalya'dan portakal osman.

Bir kere izlerken çok komik bir mesaj gelmişti."Abi fotokopi çekmem için verilen 10 lirayı gittim iddaaya yatırdım.Tek maçtan yattım.Ben şimdi ne yapıcam" bu tarz birşeydi.Ama gülmekten hatırlayamıyorum :)

Cuma geceleri ne beyaz show ne başka bi şey üstüne program tanımıyorum.Ya böyle bi program yok gül gül yarıl başka bi şey demiyorum.Tabii programı güzel yapan gelen mesajlar.Bu haftaki mesajlardan örnekler:
_Murat abi,Tayland'a gidicem 3 mac istiyorum,

_Fikret abi,Mynette okey oynuyorum Murat abiye sorarmısın çifte döneyimmi,

_Murat abi somali 3. liginden mac söylermisin,

- Fikret abi kaynanam hamile 3 banko mac izliyorum.

Geçen haftaki programdan;

- sevgili murat abi - türkiye hazırlık maçı için ne diyorsun?
+ şimdi sevgili fikret, bu amerika acayip bir ülke. mesela utah'ta otoyolda giderken arkandan kuş geliyorsa mutlaka yol vermek zorundasın. sonra bilmem ne kasabasının yasalarına göre yolda üç kızılderili görürsen öldürebilirsin. bu arada abd'deki doktorların %38'i gerçek kızılderili, %44'ünün de soyu kızılderililere dayanıyormuş.
- çok iyi hazırlanmışsın gerçekten abd- türkiye maçına!

:p :p