• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bella Alarie

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
23 Nisan 1998 doğumlu, 1.93 boyundaki Amerikalı uzun-forvetimiz. 2016-2020 yılları arasında Princeton Üniversitesi'nde geçirdi ve bu sene Dallas Wings tarafından 1.tur 5.sırada draft edildi. Geçen sezon NCAA'de 17.5 sayı, 8.6 ribaund, 2.5 asist ve 1.5 top çalma ile oynadı. Profesyonel kariyerindeki ilk sezonunu geçirecek oyuncumuza, Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.

Kapalı kutu.

Wikipedia ağırlıklı biraz karıştırdım, bu sene için kolejde All-American takımlarına girememiş, "Honorable Mention" kısmında ismi bulunuyor.
Princeton'ın bulunduğu Ivy League'de son 3 sezonun en iyi oyuncusu seçilmiş ve kolej istatistikleri de çok iyi duruyor ama basketbol konusunda çok önde gelen bir lig ya da takım değil sanırım. All-American sıralamasında önündeki oyuncuların birçoğu kendisinden sonra draft edilirken, 5. sıradan seçilmesi en umut verici gösterge.

1594623897648.png

Yeni bir youtube kanalı açmış, tek videosunda sempatik bir arkadaşa benziyor.

En bilinmedik transferimiz, ilk profesyonel sezonunu yaşadığı için sezona çok iyi giremeyebilir de.
İnşallah takıma güzel katkı verir, seneye nasıl takımda tutabiliriz diye düşündürür :)

Kelsey Bone etkisi yaratır umarım. Onun da ilk profesyonel deneyimi bizle idi. Gayet faydalı olmuştu. Bu hanım kızdan da aynısını bekliyorum.

Sezona beklentilerin üzerinde giriş yaptı. Böyle de devam eder umarım.

İlk profesyonel sezonu olmasına rağmen iyi girdi sezona. Wnba'de izleyenler savunma performansını övüyordu ama bizde hücumda da çok iyi başladı. Bugün üçlük de sokması ilerisi için daha da ümit vadediyor.

Kayseri deplasmanı:

35 dakika
29 sayı (11/15)
11 ribo
2 asist
2 toç çalma
1 blok

Sezon tanıtımından formasına kadar her yerde soyadı Alaire şeklinde yazılmış. Dün akşam paylaşılan bir fotoğrafı birileri inceleyip fark etti. Forma numaralarının duyurulduğu sosyal medya paylaşımında da yanlış yazılmış.

Hepimizin uyuması ayrı da o farkedenin de farketmesi ayrı bir olay...

Geçen maçta spiker Alaire diye telaffuz ediyordu, demek ki bundanmış :)

Ayrılmış takımdan.

Bence yanlış karar verdik. Mercedes sayı potansiyeli açısından daha yüksek ama işin mücadele, savunma ve ribaunt kısımlarında Bella gibi katkı verebileceğini göremedik ilk iki maç itibariyle. Bunları Bella çokça karşılamıştı.

Ailevi sorunlar deniyor.Sıfır beklentim vardı ancak çok faydalı olacağı görünüyordu.Üzdü.

Mercedes bu şekilde oynamaya devam ederse çok kafamızı taşlara vuracağız gibi...

Mercedes'in tavana çok daha yüksek Bella'dan, çok şaşırılacak bir tercih değil. Yolu açık olsun.

Düşük beklentiye rağmen çok iyi başlamıştı sezona, önümüzdeki yıllarda yollarımızın tekrar kesişeceğini düşünüyorum. Umarım o zaman daha uzun ve daha iyi bir birliktelik olur.

İyi başlamıştı. Daha çok katkı verecek gibi duruyordu. Şaşırdım ve üzüldüm bu habere. Yolu açık olsun.

yine ne haltlar döndü şubede belli değil.

Elimizden kayıp gitti.

Geri