geçmişe dair günlere döndükçe, hayatınızda sadece onlara ait anlar bulursunuz, ya da bu sadece bana oluyor,
o benim lise arkadaşım,dostum..
bazen bir arkadaşınızın ellerinizin içinden nasıl kayıp gittiğini görürsünüz..
sizden uzaklaşır, halbuki o sizin hala canınızdır,en yakınınızdır, ve siz kötü gnlerinizde hala ona mektup yazarsınız,kitapların arasında sakladığınız mektuplar..
öss stresi ilk atışmaları getirir,çalışmak istemez, birini sever çok sever, onunla olmak ister, boşlar dersleri,sizi..
öss geçer sen başka bir şehirdesindir,o hala aynı şehirde bu sefer çalışacagım çok çalışacağım der, çünkü hayalleri, gerçeklerinden büyüktür..
çalışır olmaz,yeteneklerini dener, olmaz, en son oda gider bi şehre,istemeye istemeye..
okur, bitirir..
ama bi yandan fark etmesede uzaklaşmak istemesede uzaklaşır sizden, kendi hayatının detaylarına gömülür,
siz onu mutsuz olduğu anlarda sarmalamak istersiniz,olmaz, haberiniz olmaz, onun vakti olmaz, o kendi hayatı, detayları...
üzülürsünüz, müdahale etmek istersiniz, izin vermez,
dur,yavaşla en azından hayat bu değil dersiniz,dinlemez..
acıları,sıkıntıları, mutlulukları,ama hep yalnız..
mesafeler büyür, görünce kıyamazsınız siz hala sarılır resimlerini çeker, onu mutlu etmeye çalışırsınız, o anlatır, yaşadıklarını, canınızı sıkar ,üzülürsünüz..
halbuki bir kez tutsa elinizi onu kucaklayacaksınızdır,acıların sıyrılacaktır belkide kimbilir..
ama o uzak..
şimdi antidepresan olsun diye sarı kantaron alıyordur,
sizinse dilinizde hala o şarkı, hala sarıysa mimozalar....
ve ona bunu yazarsınız..
tutmaya çalıştım ama düştün hep,düşünce elimi uzattım,tuttun, çektim seni..
bazen bırak böyle kalayım dedin,
kaldın..
eskiden mimozalar vardı,hala sarıysa..
ama antidepresan olamadılar asla..
böyle uzakta, bu kadar uzakta, merhem olamıyorsun yaralara, dua ediyorsun anca..
ben bu acıları çekmeni istemedim,
hiç acı çekmeni istemedim,
ama zaman,mekan, o, onlar sana neler yaptı..
halbuki sıcacıktı buralar, sarıp sarmalardık birbirimizi,ama tercihlerimiz ve getirileri işte..
ben bu acıları çekmeni istemedim, hiç acı çekmeni istemedim..
sizin böyle bir dostunuz oldu mu??
mutsuzum ve beni avutacak şeyler duymak istiyorum belki de..
o benim lise arkadaşım,dostum..
bazen bir arkadaşınızın ellerinizin içinden nasıl kayıp gittiğini görürsünüz..
sizden uzaklaşır, halbuki o sizin hala canınızdır,en yakınınızdır, ve siz kötü gnlerinizde hala ona mektup yazarsınız,kitapların arasında sakladığınız mektuplar..
öss stresi ilk atışmaları getirir,çalışmak istemez, birini sever çok sever, onunla olmak ister, boşlar dersleri,sizi..
öss geçer sen başka bir şehirdesindir,o hala aynı şehirde bu sefer çalışacagım çok çalışacağım der, çünkü hayalleri, gerçeklerinden büyüktür..
çalışır olmaz,yeteneklerini dener, olmaz, en son oda gider bi şehre,istemeye istemeye..
okur, bitirir..
ama bi yandan fark etmesede uzaklaşmak istemesede uzaklaşır sizden, kendi hayatının detaylarına gömülür,
siz onu mutsuz olduğu anlarda sarmalamak istersiniz,olmaz, haberiniz olmaz, onun vakti olmaz, o kendi hayatı, detayları...
üzülürsünüz, müdahale etmek istersiniz, izin vermez,
dur,yavaşla en azından hayat bu değil dersiniz,dinlemez..
acıları,sıkıntıları, mutlulukları,ama hep yalnız..
mesafeler büyür, görünce kıyamazsınız siz hala sarılır resimlerini çeker, onu mutlu etmeye çalışırsınız, o anlatır, yaşadıklarını, canınızı sıkar ,üzülürsünüz..
halbuki bir kez tutsa elinizi onu kucaklayacaksınızdır,acıların sıyrılacaktır belkide kimbilir..
ama o uzak..
şimdi antidepresan olsun diye sarı kantaron alıyordur,
sizinse dilinizde hala o şarkı, hala sarıysa mimozalar....
ve ona bunu yazarsınız..
tutmaya çalıştım ama düştün hep,düşünce elimi uzattım,tuttun, çektim seni..
bazen bırak böyle kalayım dedin,
kaldın..
eskiden mimozalar vardı,hala sarıysa..
ama antidepresan olamadılar asla..
böyle uzakta, bu kadar uzakta, merhem olamıyorsun yaralara, dua ediyorsun anca..
ben bu acıları çekmeni istemedim,
hiç acı çekmeni istemedim,
ama zaman,mekan, o, onlar sana neler yaptı..
halbuki sıcacıktı buralar, sarıp sarmalardık birbirimizi,ama tercihlerimiz ve getirileri işte..
ben bu acıları çekmeni istemedim, hiç acı çekmeni istemedim..
sizin böyle bir dostunuz oldu mu??
mutsuzum ve beni avutacak şeyler duymak istiyorum belki de..